Slabesti mai usor cu miere si hrean

Slabesti mai usor cu miere si hrean

Cine a slabit cu aceasta reteta stie ca este excelenta pentru o talie de invidiat si o imunitate strasnica. Persoanele care consuma des hrean au memoria mai buna, dar si auzul, vederea si functiile creierului mai bune.

acum 41 luni (13 Apr 2018)

Cine a slabit cu aceasta reteta stie ca este excelenta pentru o talie de invidiat si o imunitate strasnica. Hreanul si lamaia se folosesc de cand lumea impotriva racelilor si gripelor. Hreanul este bogat in fibre si proteine si nu are multe grasimi sau calorii, dand senzatia de satietate. Pe de alta parte, mierea, consumata dimineata pe stomacul gol, iti asigura un tranzit intestinal mai bun si creste imunitatea.

Persoanele care consuma des hrean au memoria mai buna, dar si auzul, vederea si functiile creierului mai bune. Este recomandat in special diabeticilor si persoanelor cu imunitatea scazuta si vesnic racite. Curata organismul de bacterii si infectii, ajuta la o respiratie mai buna si elimina oboseala, punand sangele in miscare. De aceea este folosit si in tratarea unor afectiuni cardiovasculare, precum angina pectorala, cardiopatia ischemica sau hipertensiune.

Amestecul trebuie tinut la frigider

Daca este pastrat la rece se mentin mai bine substantele benefice.

Ce sa mananci in functie de afectiunea de care suferi

Motive sa-ti placa mai mult spanacul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro