Skype nu merge in intreaga lume si ca el mai sunt multe alte servicii afectate

Skype nu merge in intreaga lume si ca el mai sunt multe alte servicii afectate

Totusi, dupa cum scrie The Guardian, sunt astfel de momente in care vedem cat de dependenti suntem de Internet si de astfel de servicii. In iulie 2012, serverele care se bazau pe Linux au fost date peste cap de noua secunda castigata si astfel mii de site-uri au fost afectate.

acum 86 luni (21 Sep 2015)

Actualizare Skype informeaza pe site ca a rezolvat problemele.

Serviciul Skype nu mai functioneaza in nicio tara din lume, iar anuntul a fost facut si de companie prin Twitter. Utilizatorii s-au plans pe retele sociale dupa ce au observat ca nu pot intra in aplicatie, iar cei care au reusit acest lucru pot doar sa discute pe chat in regim invizibil, fara a efectua apeluri video. Odata cu caderea Amazon au fost afectate si Viber, Airbnb si Netflix, companii care utilizeaza Amazon Web Services.

We are aware of an issue affecting Skype status at the moment, and are working on a quick fix: http://t.co/ymSzmrgEX0 pic.twitter.com/8LoqqL0hh7 -- Skype Support (@SkypeSupport) September 21, 2015

Twitter se pare ca si-a rezolvat problemele, Amazon pe cele mai multe, iar Skype inca lucreaza la asta. Totusi, dupa cum scrie The Guardian, sunt astfel de momente in care vedem cat de dependenti suntem de Internet si de astfel de servicii. In iulie 2012, serverele care se bazau pe Linux au fost date peste cap de noua secunda castigata si astfel mii de site-uri au fost afectate.

Se poate sa aflam ce s-a intamplat azi sau nu, depinde de companie.

Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro