Situl arheologic a fost inclus in patrimoniul cultural al umanitatii in anul 1999. Cat costa, pe inventar, Sarmizegetusa Regia?

Concret, ei au dispus "efectuarea evaluarii si inregistrarii in contabilitate, de catre Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice, a activelor fixe si a altor bunuri neevaluate, de natura cladirilor si terenurilor, ce compun situl istoric Sarmizegetusa Regia - Gradistea de Munte, aflate in proprietatea sau administrarea acestuia".

acum 47 luni (22 Feb 2017)

Reprezentantii Camerei de Conturi din judet au cerut institutiei sa inregistreze valoarea contabila a cladirilor si a terenurilor aferente sitului istoric Sarmizegetusa Regia.

Expertii Camerei de Conturi au dispus aceasta masura in urma unui control incheiat la finele anului trecut. Concret, ei au dispus "efectuarea evaluarii si inregistrarii in contabilitate, de catre Serviciul Public de Administrare a Monumentelor Istorice, a activelor fixe si a altor bunuri neevaluate, de natura cladirilor si terenurilor, ce compun situl istoric Sarmizegetusa Regia - Gradistea de Munte, aflate in proprietatea sau administrarea acestuia". Termenul pana la care trebuie finalizata evaluarea este de 31 mai 2017.

Citeste textul integral in editia print de miercuri a ziarului Romania Libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro