Situatie ridicola in Liga I: jumatate de etapa se joaca pe teren neutru. Dinamo e in deplasare pe Stefan cel Mare

Situatie ridicola in Liga I: jumatate de etapa se joaca pe teren neutru. Dinamo e in deplasare pe Stefan cel Mare

Etapa 19 Vineri 18.00 Pandurii - Chiajna Digi Sport, Dolce Sport, Look TV 20.30 Petrolul - CFR Digi Sport, Dolce Sport, Look TV Sambata 18.00 Timisoara - ASA Digi Sport, Dolce Sport, Look TV 20.30 Viitorul - Craiova Digi Sport, Dolce Sport, Look TV Duminica 18.00 Iasi - Botosani Digi Sport, Dolce Sport, Look TV 20.30 Steaua - Astra Digi Sport, Dolce Sport, Look TV Luni 20.30 Voluntari - Dinamo Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

acum 103 luni (26 Nov 2015)

Liga I e un campionat al paradoxurilor, iar etapa din acest weekend prilejuieste o noua situatie de rasu-plansu, unica in fotbalul european.

Astfel, Pandurii joaca la Severin pana la ridicarea noii arene de la Targu-Jiu, Steaua s-a mutat la Pitesti, dupa ce a fost alungata de Armata din Ghencea si de normele ISU de pe Arena Nationala, iar FC Voluntari evolueaza pe Stefan cel Mare pana la definitivarea stadionului "Anghel Iordanescu".

O situatie mai complicata este la Petrolul, ploiestenii fiind alungati de pe arena "Ilie Oana" de firma care se ocupa de administrarea stadionului pentru neplata unor datorii de cateva sute de mii de euro. Inca nu se stie daca lupii vor primi pana la urma acceptul de a juca meciul de vineri cu CFR Cluj pe arena ploiesteana. Muresenii au jucat etapa trecuta pe Cluj Arena si o vor primi si pe Steaua, in etapa urmatoare, tot pe stadionul clujean. In fine, Universitatea Craiova evolueaza tot pe un teren de imprumut, la Extensiv, dar macar nu iese din oras la partidele de acasa. Un grup de sustinatori ai clubului FC Arges le-au transmis cat se poate de clar stelistilor ca nu sunt bieveniti in Trivale si chiar suporterii Stelei din Peluza Sud au avut un mesaj pentru piteseni: "In orasul Gascanului, primiti clona ciobanului". Chiar si-asa, 8-9.000 de spectatori sunt asteptati la meciul de duminica dintre Steaua si Astra.

Etapa 19

Vineri

18.00 Pandurii - Chiajna Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

20.30 Petrolul - CFR Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

Sambata

18.00 Timisoara - ASA Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

20.30 Viitorul - Craiova Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

Duminica

18.00 Iasi - Botosani Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

20.30 Steaua - Astra Digi Sport, Dolce Sport, Look TV

Luni

20.30 Voluntari - Dinamo Digi Sport, Dolce Sport, Look TV ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro