Situatie revoltatoare intr-o scoala din Iasi. O mama acuza ca fiul ei bolnav a fost lovit de invatatoare

"Domnisoara invatatoare, care a adus dereglata sa o suplineasca ma implora sa o iert si pe asta care se crede buricul pamantului, ca vin sarbatorile, ca tre sa dea cu subsemnatul si sa completeze multe chestii.

acum 30 luni (19 Dec 2017)

Oana Vasiliu a scris pe pagina sa de socializare despre incidentul din scoala in care invata baietii sai gemeni. Potrivit iesencei, unul dintre copii a fost lovit cu rigla si urecheat de o invatatoare pensionara, Marioara Calancea, care ii tinea locul cadrului didactic titular. Apoi e pus la colt unde se juca cu un glob din brad, e lovit din nou.

In timp ce baiatul pus la colt se juca, fratele geaman, aflat in banca, pufneste in ras si este scos afara din clasa. Ajunsi acasa copilul batut nu a vrut sa povesteasca mamei despre cele intamplate la scoala, Oana Vasiliu afland despre bataie de la celalalt baiat.

"Domnisoara invatatoare, care a adus dereglata sa o suplineasca ma implora sa o iert si pe asta care se crede buricul pamantului, ca vin sarbatorile, ca tre sa dea cu subsemnatul si sa completeze multe chestii. Si daca au gresit ii macelariti psihic, loviti si umiliti?", a mai scris mama in mesajul de pe Facebook. Ieseanca spune ca, dupa incident, baiatul dat afara din clasa nu a mai dorit sa mearga la scoala. 10 din Iasi, Cristina Simirad, a declarat pentru Digi24: "Mama copiilor mi-a adus la cunostinta vineri despre incidentul care s-ar fi petrecut marti si in scoala comisia de disciplina a demarat o ancheta.

Citeste si:

Cum a ajuns judetul cu cea mai mare retea de drumuri din tara sa ramana in prag de iarna fara contract de deszapezire ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro