Situatie incredibila: Stat Islamic revendica un atac intr-un bar din Barcelona, dupa atentatul de pe La Rambla, care n-a avut loc!

Joia trecuta, imediat dupa producerea atacului terorist asupra pietonilor care se plimbau pe La Rambla, pe retelele de socializare a aparut un zvon potrivit caruia un barbat nord-african, cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, de 1,70 metri, ar fi coborat din furgoneta si ar fi intrat intr-un bar, unde i-a luat ostatici pe toti cei care se aflau inauntru.

acum 36 luni (20 Aug 2017)

Gruparea terorista Stat Islamic a revendicat si o dezinformare care a aparut in timpul atacului de la Barcelona, scrie publicatia catalana La Vanguardia.

Joia trecuta, imediat dupa producerea atacului terorist asupra pietonilor care se plimbau pe La Rambla, pe retelele de socializare a aparut un zvon potrivit caruia un barbat nord-african, cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, de 1,70 metri, ar fi coborat din furgoneta si ar fi intrat intr-un bar, unde i-a luat ostatici pe toti cei care se aflau inauntru. Politia a anuntat ca nimeni nu s-a baricadat in nici un bar din Barcelona si nimeni nu a fost luat ostatic, dupa atacul de pe La Rambla.

Totusi, odata cu revendicarea atacului din Barcelona si a celui din Cambrils, Stat Islamic a revendicat si incidentul care nu a avut loc niciodata.

Amintim ca cel putin 14 persoane au murit, iar peste 100 au fost ranite in cele doua atacuri, puse la cale de o celula terorista formata din 12 persoane, majoritatea marocani, cu varste intre 17 si 34 de ani. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro