"Situatia nu e deloc roz!" campanie pentru afterschool gratuit

Solutia este alocarea de resurse de la bugetul de stat, destinate implementarii la nivel national a Programului SdS, cu prioritizarea anuala a unitatilor scolare beneficiare, in functie de gradul de risc al elevilor din scoala.

acum 40 luni (18 May 2017)

Programul afterschool include masa calda, sprijin pentru teme si dezvoltare personala, lucruri care nu sunt finantate de guvern, reclama asociatia.

"Pana pe 1 iunie te invitam sa-i ceri Ministrului Educatiei finantarea programului la adresa cabinet@edu.gov.ro (ne poti include in conversatie la Cc: office@humancatalyst.ro), pentru ca #SituatiaNUesteDelocRoz si, fara masurile potrivite, riscul de abandon scolar si de excluziune sociala creste cu fiecare zi. Poti folosi modelul nostru:

Stimate Domnule Ministru Pavel Nastase,

Programul Scoala dupa Scoala (SdS) este destinat tuturor copiilor, iar legea prevede explicit ca in cazul scolilor cu elevi din grupurile dezavantajate statul poate finanta programul de la bugetul de stat. Solutia este alocarea de resurse de la bugetul de stat, destinate implementarii la nivel national a Programului SdS, cu prioritizarea anuala a unitatilor scolare beneficiare, in functie de gradul de risc al elevilor din scoala. 5349/ 07.09.2011 - prin bugetarea Programului SdS, astfel incat sa fie accesibil celor aproape 400.000 de elevi defavorizati, in situatie actuala de risc educational si implicit, excluziune sociala pe termen mediu si lung.

Va solicitam sa deblocati procedurile institutionale iar programul Scoala dupa Scoala sa fie finantat de la bugetul de stat!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro