Site-ul destinat mirilor care vor sa-si organizeze singuri nunta. Lista celor 58 de sarcini pentru o petrecere fara probleme

Site-ul destinat mirilor care vor sa-si organizeze singuri nunta. Lista celor 58 de sarcini pentru o petrecere fara probleme

Un altfel de targ de nunti online "In tot mai multe domenii am observat ca exista o tendinta de a aduce produsele de interes pentru un anumit public tinta intr-un singur loc, pentru a faciliza accesul la informatie, dar si pentru a oferi o experienta completa potentialilor clienti. La finalul acestei saptamani, cei de la Wedding Box vor prezenta "To Do List-ul Mireselor" in cadrul Weddfest, un targ de nunti de la Sala Polivalenta - vineri, 20 ianuarie, de la ora 18.00, sambata, 21 ianuarie, de la ora 15.00, respectiv duminica, 22 ianaurie, de la ora 15.00.

acum 48 luni (20 Jan 2017)

Ioana Pop este o clujeanca ce a creat Wedding Box, o platforma online prin care cei care vor sa aiba o nunta de vis isi pot organiza din timp, fara prea mult stres, cel mai frumos eveniment din viata lor.

Si-a zis de ce sa nu ii ajute pe altii? Pe o bucata de hartie a notat toate lucrurile ce ar trebui facute, ca la carte, pentru o nunta ca-n povesti: lista cu participantii la nunta, alegerea restaurantului/localului, gasirea unui fotograf, detalii despre cazarea invitatilor, alegerea unei palete de culori pentru nunta, alegerea formatiei, a rochiei de mireasa, a costumelui de mire si lista poate continua.

Toate astea le-a pus pe platforma online, le-a impartit pe intervale de timp, iar cei care isi fac cont spun cand este data nuntii, iar "To do list-ul Mireselor" imparte in functie de perioada de timp ramasa pana la nunta toate sarcinile. Iar daca cumva uiti de una, site-ul trimite mailuri de atentionare. Echipa site-ului explica:

"Tot ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia in mod gratuit de toate facilitatile pe care aplicatia le ofera, este sa iti faci un cont si sa impartasesti cu motorasul din spatele aplicatiei data fericitului eveniment. Vei primi in mod automat un profil personalizat, iar in functie de data nuntii, To do list-ul Mireselor iti va grupa cele 58 de taskuri predefinite pe cinci perioade de timp, astfel incat sa existe suficient timp pentru indeplinirea fiecarui calup de taskuri.

In momentul in care ai finalizat un task, acesta trebuie bifat in cadrul aplicatiei, iar bara de progres iti va arata in timp real cate taskuri mai ai de indeplinit pana la data nuntii, dar si cate zile au ramas pana in ziua cea mare. De asemenea, in momentul in care utilizatorul nu foloseste aplicatia o perioada de timp, aceasta ii va trimite o notificare pe mail, pentru a-i aminti ce anume mai are de facut".

Momentan, acest instrument online a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro