Sistem antifurt puturos de cade hotul pe jos: a fost inventat lacatul pentru bicicleta care ii face pe hoti sa vomite

Sistem antifurt puturos de cade hotul pe jos: a fost inventat lacatul pentru bicicleta care ii face pe hoti sa vomite

Iritati de numarul tot mai mare al furturilor de biciclete, antreprenorul american Daniel Idzkowski si inginerul suedez Yves Perrenoud au creat un nou sistem de blocare ce le provoaca hotilor o stare incontrolabila de greata.

acum 67 luni (23 Oct 2016)

Iritati de numarul tot mai mare al furturilor de biciclete, antreprenorul american Daniel Idzkowski si inginerul suedez Yves Perrenoud au creat un nou sistem de blocare ce le provoaca hotilor o stare incontrolabila de greata. SkunkLock arata exact la fel ca dispozitivele din metal in forma de U folosite de biciclistii din intreaga lume, insa dungile albe ascund o arma secreta. "SkunkLock este un lacat din otel calit pe baza de carbon care este la fel de dificil de compromis precum cele mai sigure incuietori si vine cu o surpriza. Produsele chimice sunt atat de dezgustatoare incat induc voma in majoritatea cazurilor si declanseaza instinctul de a parasi locul respectiv", a explicat inventatorul pentru "The Telegraph".

Cei doi inventatori ai SkunkLock, Daniel Idzkowski si Yves Perrenoud FOTO Arhiva personala Daniel Idzkowski/CNN Sigur ca hotii se pot gandi la modalitati de a evita sistemul, una dintre acestea ar fi sa revina dupa ce lacatul termina de pulverizat substanta, insa inventatorii asigura ca formula distruge ireversibil hainele si orice fel de protectie la care hotul s-ar putea gandi. "Sprayul ramane pe haine si pe piele, ceea ce inseamna ca hotii vor continua sa experimenteze efectele si vor fi extrem de vizbili. Cel mai probabil vor vomita si vor intampina dificultati in a continua sa forteze lacatul fara a fi observati", au explicat inventatorii, citati de "The Independent". Cei doi inventatori incearca in prezent sa-si gaseasca finantatori si spun ca, cel mai probabil, proprietarii de biciclete si motociclete isi pot achizitiona lacatul anul viitor contra unei sume de 99 de dolari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro