Sirianul din valiza, otravit de nevasta si amantul ei pentru asigurarea de viata

Sirianul din valiza, otravit de nevasta si amantul ei pentru asigurarea de viata

De altfel, cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru crima cu premeditare. Din declaratiile acestora, anchetatorii au aflat ca Haj Saleh Moustafa, de 52 de ani, a fost otravit pe 13 decembrie de sotia sa cu diazepam pe care i l-a pus in mancare, dupa care amantul i-a pus o punga pe cap sa se asigure ca-i mort si l-ar fi inghesuit in geamantanul gasit in portbagajul masinii pe care a abandonat-o in fata Sectiei 9 din sectorul 2 al Capitalei. Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a admis, in noaptea de joi spre vineri, cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventiva pentru 30 de zile a sotiei sirianului si a amantului acesteia, dupa ce anchetatorii au stabilit ca ei sunt principalii suspecti in cazul uciderii lui Haj Saleh Moustafa si i-au retinut pentru crima comisa in urma cu aproximativ patru luni.

acum 89 luni (16 Apr 2015)

De altfel, cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru crima cu premeditare.

Din declaratiile acestora, anchetatorii au aflat ca Haj Saleh Moustafa, de 52 de ani, a fost otravit pe 13 decembrie de sotia sa cu diazepam pe care i l-a pus in mancare, dupa care amantul i-a pus o punga pe cap sa se asigure ca-i mort si l-ar fi inghesuit in geamantanul gasit in portbagajul masinii pe care a abandonat-o in fata Sectiei 9 din sectorul 2 al Capitalei.

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a admis, in noaptea de joi spre vineri, cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventiva pentru 30 de zile a sotiei sirianului si a amantului acesteia, dupa ce anchetatorii au stabilit ca ei sunt principalii suspecti in cazul uciderii lui Haj Saleh Moustafa si i-au retinut pentru crima comisa in urma cu aproximativ patru luni. Andreea Maria Patrascu si Alfons Gabriel Arhire au fost dusi de la instanta in Arestul Politiei Capitalei. Acestia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucuresti, care va decide definitiv daca ei vor ramane in arest sau vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar. La scurta vreme, Maria a inceput sa-si acuze sotul de infidelitate, iar in 2012 cei doi au decis sa divorteze. Aici l-a cunoscut pe Gabriel Alfons, fost director al unei firme de consultanta, specializat in securitate si absolvent al Facultatii de Drept si al Seminarului Teologic Liceal Bucuresti, de care s-a indragostit fulgerator. Haj Saleh a ramas la Constanta unde, pe timpul verii, firmele sale faceau afaceri cu lantul hotelier detinut de afaceristul Mohammad Murad, unul dintre cei mai bogati si mai influenti investitori din zona. De asta se afla si pe 13 decembrie in locuinta in care traia sotia sa alaturi de fiica lor. Nu avea insa de unde sa stie ca aceasta se hotarase sa-l ucida pentru a incasa banii de pe polita lui de asigurare si pentru a-i mosteni impresionanta avere. Nu inainte insa de a-i pune o punga p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro