Siria lui Assad! Interviu cu actorul din celebrul serial "Saladdin", negociator la Geneva: Umbrela americana nu este destul de puternica, dar rusii sunt prezenti militar | EXCLUSIV

Despre Grupul de la Cairo se spune ca este "opozitia construita chiar de Bashar al-Assad", ca nu reprezinta dorinta poporului sirian, ca este dispus la compromisuri fata de regim si ca accepta invitatiile la Moscova, pentru discutii, cand Rusia este sustinatorul regimului Assad, facand totul pentru a-l tine la putere.

acum 73 luni (8 Mar 2017)

"Romania libera" a avut ocazia sa intervieveze un reprezentant al Grupului sirian de opozitie de la Cairo, Jamal Suliman, un actor celebru pentru rolul principal din popularul serial "Saladdin".

"Grupul de la Cairo" este criticat de Coalitia Nationala Siriana, principala miscare de opozitie fata de regimul Assad, recunoscuta la nivel international. Despre Grupul de la Cairo se spune ca este "opozitia construita chiar de Bashar al-Assad", ca nu reprezinta dorinta poporului sirian, ca este dispus la compromisuri fata de regim si ca accepta invitatiile la Moscova, pentru discutii, cand Rusia este sustinatorul regimului Assad, facand totul pentru a-l tine la putere. Cu aceasta ocazie, a acordat un interviu pentru "Romania libera", despre situatia din Siria si despre posibilitatea ca negocierile de la Geneva sa puna capat conflictului si crizei refugiatilor.

Citeste interviul integral in editia print de miercuri a ziarului Romania Libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro