Sinucidere macabra: o mama si 3 copii, calcati de tren. Politistii au gasit un bilet de adio. Marturiile conductorului locomotivei si ale rudelor femeii

Sinucidere macabra: o mama si 3 copii, calcati de tren. Politistii au gasit un bilet de adio. Marturiile conductorului locomotivei si ale rudelor femeii

UPDATE 15.25 Femeia care s-a aruncat in fata trenului la Branesti, impreuna cu cei trei copii, suferea de depresie si nu isi dorea inca un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor. UPDATE 13.15 Femeia care a murit, joi dimineata, impreuna cu cei trei copii ai sai lovita de un tren care circula pe ruta Bucuresti - Constanta era din Branesti si in biletul de adio pe care anchetatorii l-au gasit asupra ei scria ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta. Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov Alis Grasu a declarat ca echipajul medical de pe ambulanta a gasit la fata locului un copil de aproximativ zece ani si o femeie a carei varsta nu a fost stabilita, iar cadrele medicale spun ca ar mai fi doua victime sub tren.

acum 47 luni (17 Aug 2017)

UPDATE 15.25 Femeia care s-a aruncat in fata trenului la Branesti, impreuna cu cei trei copii, suferea de depresie si nu isi dorea inca un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor. Aceasta a povestit ca fiica sa a fost internata in trecut de doua ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament si ca urma sa fie dusa din nou la spital. De asemenea, cumnatul femeii a declarat la Antena 3 ca, la inceput familia acesteia nu a fost de acord cu relatia ei.

El a mai spus ca fratele sau i-a cerut imprumut bani pentru ca femeia sa faca o intrerupere de sarcina, dar ca nu l-a putut ajuta.

UPDATE 15.00 Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat in accidentul de la Branesti a povestit ca femeia si copiii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului. El a povestit ca femeia avea un copil in brate, iar pe ceilalti doi ii tinea de mana si s-au aruncat toti in fata locomotivei.

UPDATE 13.15 Femeia care a murit, joi dimineata, impreuna cu cei trei copii ai sai lovita de un tren care circula pe ruta Bucuresti - Constanta era din Branesti si in biletul de adio pe care anchetatorii l-au gasit asupra ei scria ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta.

Femeia se numeste Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveana Branesti, si avea trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta.

UPDATE 12.49 Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a decis joi formarea unei celule de criza dupa accidentul feroviar in care si-au pierdut viata un adult si trei copii, a anuntat Ministerul Transporturilor.

Patru persoane - o femeie si cei trei copii ai ei - au murit dupa ce au fost lovite de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro