Singurul cadou pe care si-l doreste o adolescenta diagnosticata cu tumoare maligna renala

Singurul cadou pe care si-l doreste o adolescenta diagnosticata cu tumoare maligna renala

"Incecam, asa mici cum suntem noi, dar fiind mai multi, puterea creste ca ridichea uriasa, sa ajutam aceasta tanara si speram din tot sufletul ca ea sa fie bine pana la urma si sa aiba o viata normala", spune Cristina Dumitru, directorul interimar al Teatrului Aschiuta din Pitesti.

acum 37 luni (6 Nov 2016)

Are 16 ani si este din Slobozia-Arges, insa locuieste in apropiere de Bucuresti. Ii place scoala si viseaza sa urmeze ASE-ul, dar pana acum, abia a putut trece pe la liceu, cat sa-si cunoasca profesorii si dascalii. Viata si visele ei au luat o intorsatura crunta dupa ce, la 13 ani, a fost diagnosticata cu tumora renala, una care s-a dovedit a fi a maligna. Vestea i-a devastat familia, insa Cristina nu si-a pierdut speranta ca intr-o buna zi se va vindeca si ca va putea sa fie din nou un om normal.

Pe 15 septembrie, anul acesta, cand colegii ei incepeau un nou an scolar, Cristina abia se externa dupa o noua operatie de extirpare a patru formatiuni canceroase din zona rinichiului stang si un transplant renal. "Si a trecut si transplantul... Sansa ei de a se vindeca este legata de un tratament la St. Ana Kinderspital, din Viena. Pentru Cristina, Teatrul pentru copii si tineret Aschiuta din Pitesti a organizat, astazi, un eveniment caritabil. "Incecam, asa mici cum suntem noi, dar fiind mai multi, puterea creste ca ridichea uriasa, sa ajutam aceasta tanara si speram din tot sufletul ca ea sa fie bine pana la urma si sa aiba o viata normala", spune Cristina Dumitru, directorul interimar al Teatrului Aschiuta din Pitesti. Cei care pot si vor s-o ajute pe Cristina, o pot face cu donatii in urmatoarele conturi: Cont in LEI - Banca Transilvania: RO98 BTRL 0460 1201 N499 35XX - titular cont SIMA IONELA (mama Cristinei) Cont in EURO - BRD Groupe Societe Generale: RO28 BRDE 410S V443 3407 4100 - titular cont SIMA COSTEL (tatal Cristinei) ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro