Singuratatea candidatului de cursa scurta. Cum explica distantarea de Munteanu candidatii PNL de la Sectoare

Singuratatea candidatului de cursa scurta. Cum explica distantarea de Munteanu candidatii PNL de la Sectoare

Marian Munteanu, candidatul PNL pntru Primaria Capitalei, spunea, luni-seara, intr-un interviu, ca depunerea candidaturii sale, stabilita pentru azi, va avea loc intr-un cadru festiv, unde colegii isi vor manifesta suportul deplin pentru el. Surse politice din PNL au declarat pentru "Adevarul" ca sprijinul venit de la candidatii de sectoare pentru Marian Munteanu se incearca a fi cat mai mic.

acum 40 luni (19 Apr 2016)

Marian Munteanu, candidatul PNL pntru Primaria Capitalei, spunea, luni-seara, intr-un interviu, ca depunerea candidaturii sale, stabilita pentru azi, va avea loc intr-un cadru festiv, unde colegii isi vor manifesta suportul deplin pentru el. Realitatatea lui Muntean difera de cea a candidatilor de la sectoare. Surse politice din PNL au declarat pentru "Adevarul" ca sprijinul venit de la candidatii de sectoare pentru Marian Munteanu se incearca a fi cat mai mic. Vor fi prezenti la depunerea oficiala a candidaturii, dar apoi va incepe distantarea de acesta. Le e frica sa nu-si piarda electoratul fidel din cauza discursului nationalist sustinut de Marian Munteanu. A mai renuntat la

si la expresii ca

sau alte feluri de destin.

"Mai bine campanii diferite"

Potrivit unor surse liberale, tendinta generala a candidatilor la sectoarele bucurestene este de a-l lasa pe Munteanu sa-si faca cum vrea campania, iar ei, la randul lor, sa fie lasati in pace. "Cred ca ceea ce s-a intamplat de curand cu Ludovic Orban, candidatul pentru Primaria Generala, ne-a invatat ca e mai bine sa avem campanii diferite. E vorba de tipul de personalitate al fiecaruia, de viziune. Eu cred ca trebuie sa avem campanii separate, pentru ca avem electorat si strategii diferite", a declarat pentru "Adevarul" Ovidiu Raetchi, candidat al PNL pentru Primaria Sectorului 5, desi, cand Ludovic Orban era candidatul oficial al PNL la Capitala, incapeau sapte liberali pe panou. Intr-un interviu acordat unui site de stiri, Raetchi a avut o delimitare si mai clara fata de Munteanu.

"Ovidiu Raetchi n-a transmis partidului intentia sa, dar noi nu impunem nimanui stategia si planul efectiv de campanie. Din declaratiile lui desprind ideea ca isi doreste a separa putin abordarea si stategia electorala si s-o adapteze specificului sectorului 5", a comentat purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe.

"O sa fiu doar eu pe afise"... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro