Singura stare de urgenta la Facebook a fost cauzata de Google in 2011

Singura stare de urgenta la Facebook a fost cauzata de Google in 2011

Google are un sir consistent de pierderi cand vine vorba de retele sociale, dar Google+ parea sa aiba ceva mai multe sanse. Discursul directorului era menit sa le atraga atentia angajatilor asupra situatiei starnita de concurenta si urma o etapa in care mai multi oameni aveau sa testeze Facebook si Google+ pentru a vedea care este mai bun si cu ce anume.

acum 45 luni (6 Jun 2016)

Google are un sir consistent de pierderi cand vine vorba de retele sociale, dar Google+ parea sa aiba ceva mai multe sanse. Nu este astfel de mirare ca Mark Zuckerberg a perceput noul serviciu drept cea mai mare amenintare din istoria Facebook. Reactia sa a fost una cat se poate de puternica, potrivit unui fost angajat Facebook, dupa cum informeaza Playtech.

Zuckerberg a declarat "Lockdown" (trad.: "stare de urgenta"), cand niciun angajat Facebook nu avea voie sa paraseasca cladirea companiei in perioada stabilita pentru o asa faza. Cu totii am primit un mail la ora 1.45 dupa-amiaza, in ziua in care a fost lansat Google+, in care ni se spunea sa ne adunam in jurul Acvariului, cubul cu pereti din sticla unde este biroul lui Zuckerberg", noteaza Martinez. Discursul directorului era menit sa le atraga atentia angajatilor asupra situatiei starnita de concurenta si urma o etapa in care mai multi oameni aveau sa testeze Facebook si Google+ pentru a vedea care este mai bun si cu ce anume. Orice lucru pierdut de o compania era castigat de cealalta. Totusi, cinci ani mai tarziu, Facebook are aproape 1,65 miliarde de utilizatori si din Google+ au fost luate bucati transformate in alte produse. Hai pe Facebook ca sa stii ce-i nou si cand nu esti pe site! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro