Simulare la Informatica pentru BAC, pusa la cale de doi tineri, fosti stagiari la Facebook si Google. Cine poate sa participe

Simulare la Informatica pentru BAC, pusa la cale de doi tineri, fosti stagiari la Facebook si Google. Cine poate sa participe

Petru si Bianca sunt fondatorii LearnHouse, un proiect de succes unde elevii de gimnaziu si liceu invata Matematica si Informatica, si ai Wellcode, un site unde se invata programare de la zero si functioneaza ca un manual online, interactiv, care se reinoieste periodic. Cei doi au creat si un canal de Youtube unde le explica tinerilor diverse aspecte legat de cum sa pregatesti de un interviu pentru un job in IT, cum sa ai un CV de nota 10, care sunt cele mai populare limbaje de programare, dar si cum sa ai un salariu mare.

acum 36 luni (18 Apr 2018)

Elevii care dau Bacalaureatul la Informatica au o posibilitate de a se verifica gratuit si doar un click distanta pe 28 aprilie, la ora 10.00.

"Salut, vom incepe pe wellcode.ro o serie de concursuri si simulari de concursuri care sa fie accesibile celor care invata sa programeze. Primul concurs pe care il organizam e o simulare a examenului de bacalaureat la info, prin care vrem sa provocam o schimbare si o modernizare in sistemul de invatamant si sa ajutam elevii sa se autoevalueze si sa afle care este nivelul lor. Subiectele sunt alcatuite de noi, cat mai apropiat de modelul subiectelor de la bacalaureat, cu teste grila si probleme evaluate automat pe platforma.

"O sa incercam sa facem subiecte cat mai similare cu cele care se dau la BAC si am limitat accesul la 1.000 de oameni ca sa nu avem probleme cu serverul", adauga Petru.

Cei care se inscriu nu trebuie sa fie neaparat elevi, ci si adulti care vor sa vada cat ar lua la BAC, la Informatica, sau care vor, pur si simplu, sa-si verifice cunostintele.

Intrebat care ar fi trei motive pentru care elevii s-ar inscrie la aceasta simulare, Petru Trimbitas spune ca e o testare automata, ca liceenii pot sa vada gratuit la ce nivel sunt, mai ales cei de a XII-a care dau BAC-ul anul asta. "Pot sa interactioneze cu comunitatea noastra de 25.000 de membri Wellcode, intra in contact cu continutul nostru", mai afirma tanarul.

Petru si Bianca sunt fondatorii LearnHouse, un proiect de succes unde elevii de gimnaziu si liceu invata Matematica si Informatica, si ai Wellcode, un site unde se invata programare de la zero si functioneaza ca un manual online, interactiv, care se reinoieste periodic. Despre wellcode.ro, Petru spunea, intr-un material anterior pentru Adevarul, ca "e un manual care se tot actualizeaza cu informatii noi in care comunici cu ceilalti care citesc manualul in timp real, si manualul te si ev... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro