Simona Halep vs. fostii sai antrenori: reprosurile aduse sportivei din partea oamenilor care au pregatit-o in tenis

Simona Halep vs. fostii sai antrenori: reprosurile aduse sportivei din partea oamenilor care au pregatit-o in tenis

Sursa foto: Getty Images "Antrenorul trebuie sa te sustina si cand e greu, si cand e bine, trebuie sa fie un foarte bun pedagog, conteaza si tactica pe care o stabilesti inainte de meciuri si sfaturile atunci cand trebuie sa intri la un meci foarte greu. Sursa foto: doartenis.ro Facand o incursiune in timp, sursa citata sustine ca situatia in care un antrenor afla printr-un mesaj telefonic ca nu mai este dorit de Simona Halep nu e un caz singular.

acum 77 luni (10 Nov 2014)

Dupa ce Simona Halep si-a incheiat intelegerea cu antrenorul belgian Wim Fissette, ziarul "Ring" a insumat trei colaborari ale jucatoarei cu cei care au pregatit-o in tenis.

Faptul ca romanca nu se incadreaza in tipologia omului extrovertit este evident pentru cine a urmarit-o, insa in raport cu titularul postului de antrenor lucrul acesta poate fi un impediment. In cazul celui mai recent, conationala noastra a sustinut ca nu exista comunicare inainte de meciuri, ceea ce a contribuit la decizia de a inceta colaborarea.

Sursa foto: Getty Images

"Antrenorul trebuie sa te sustina si cand e greu, si cand e bine, trebuie sa fie un foarte bun pedagog, conteaza si tactica pe care o stabilesti inainte de meciuri si sfaturile atunci cand trebuie sa intri la un meci foarte greu. Trebuie sa te sustina, sa-ti dea sfaturi pozitive si sa-ti inteleaga felul de a fi. Sunt destul de pretentioasa ca jucatoare, iar pentru un antrenor e greu sa ma suporte.

Anul asta nu prea am mai vorbit inainte de meci, am facut mai mult singura. Am lucrat numai cu romani, pana in februarie, cand am colaborat cu Wim, a fost un an foarte bun, m-a ajutat foarte mult, ii doresc sa urce ca antrenor, sa castige turnee.

Sursa foto: doartenis.ro

Facand o incursiune in timp, sursa citata sustine ca situatia in care un antrenor afla printr-un mesaj telefonic ca nu mai este dorit de Simona Halep nu e un caz singular.

Sursa foto: sptfm.ro

Ziarul mentioneaza si declaratiile primului antrenor al Simonei Halep, Nicusor Ene: "De cand am incheiat colaborarea, Simona nu m-a cautat niciodata. Am fost antrenorul ei de la sase pana la 11 ani, dar in urma unei dispute cu mama sa am renuntat. Eu eram mai dur, o mai certam in timpul turneelor, incercam sa o motivez, dar ea era mai timorata, se ascundea dupa fusta mamei. Poate si de asta nu ma mai cauta acum. Frantuzoaica s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro