Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. "Suntem incantati, e o stea in ascensiune". Programul de turnee al Simonei

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham.

Programul Simonei Halep Porsche Grand Prix (Stuttgart) 20-26 aprilie Mutua Madrid Open (Madrid) 2-9 mai Internazionali dItalia (Roma) 11-17 mai Roland Garros (Paris) 24 mai - 6 iunie Aegon Classic (Birmingham) 15-21 iunie Wimbledon (Londra) 29 iunie - 12 iulie Primele 4 turnee sunt pe zgura, urmatoarele doua pe iarba Cine e managerul Simonei, Ion Tiriac sau Virginia Ruzici?

acum 71 luni (10 Apr 2015)

"Suntem incantati. Simona se va alatura unui grup de jucatoare bune, in care se afla si detinatoarea titlului, Ana Ivanovici, si abia asteptam sa anuntam si prezenta altor sportive in curand", a declarat directorul turneului Patrick Hughesman, potrivit site-ului oficial al competitiei.

La randul ei, Halep isi doreste un sezon mai bun pe iarba decat a reusit anul trecut, cand a ajuns in semifinale la Wimbledon.

Participarea la Aegon Classic Birmingham ar putea sa insemne o abordare diferita a sezonului pre-Wimbledon de catre Simona Halep fata de anul trecut.

In 2014, romanca a ajuns in finala la Roland Garros, apoi, in saptamana imediat urmatoare competitiei de pe zgura pariziana, ea a jucat pe iarba la 's-Hertogenbosch, turneu pe care il castigase cu un an inainte.

In acest an, jucatoarea din Constanta va face probabil o pauza de intre Roland Garros (24 mai-6 iunie) si turneul de la Brimingham (15-21 iunie).

Programul Simonei Halep

Porsche Grand Prix (Stuttgart) 20-26 aprilie

Mutua Madrid Open (Madrid) 2-9 mai

Internazionali dItalia (Roma) 11-17 mai

Roland Garros (Paris) 24 mai - 6 iunie

Aegon Classic (Birmingham) 15-21 iunie

Wimbledon (Londra) 29 iunie - 12 iulie

Primele 4 turnee sunt pe zgura, urmatoarele doua pe iarba

Cine e managerul Simonei, Ion Tiriac sau Virginia Ruzici?

Cum poate trece Halep peste Sarapova la sfarsitul lunii aprilie

Intrebarea zilei: cum a ramas Amelie Mauresmo insarcinata? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro