Simona Halep stie unde face diferenta fata de celelalte jucatoare din circuit: "Parintii mei mi-au dat asta"

Simona Halep stie unde face diferenta fata de celelalte jucatoare din circuit:

Simona a dezvaluit jurnalistilor care este secretul ei si ce o ajuta sa faca diferenta in fata celorlalte jucatoare: " "Cred ca am o putere interioara mai mare in timpul meciurilor.

acum 59 luni (10 Sep 2015)

Simona a dezvaluit jurnalistilor care este secretul ei si ce o ajuta sa faca diferenta in fata celorlalte jucatoare: " "Cred ca am o putere interioara mai mare in timpul meciurilor. Asa ca fac tot ce pot. Asa ca totul e natural. Imi da si multa incredere sa ma simt puternica atunci cand merg pe teren. Cand am inceput acest turneu aveam deja doua rezultate mari si am crezut ca am destula putere sa castig meciuri aici. Am crezut ca am o sansa la acest turneu si nu am putut accepta infrangerea. Iar in setul secund eram foarte apropiate la 5 egal, iar eu mi-am zis: "Nu poti pierde". Asa ca am luptat, iar aceasta putere interioara a venit. Eu am incercat sa stau calma si sa ma gandesc ca pot castiga fiecare minge".

Ea a mai punctat in privinta unui amanunt important:"Cand eram mica nu prea ma uitam la meciuri. Pana anul trecut pot spune chiar ca nu imi placea sa ma uit la tenis. Asa ca de anul trecut am inceput sa ma uit la tenis, sa urmaresc cativa jucatori si sa invat multe lucruri de la ei. Sunt mult mai relaxata si ma bucur de aceasta perioada din viata mea, din cariera mea. Asa ca nu trebuie decat sa ma bucur de tot ce mi se intampla". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro