Simona Halep si Ilie Nastase au pus la cale planul pentru Fed Cup. Cum va decurge colaborarea dintre ei

Dar sper sa joc atat de bine incat sa nu ma critice asa de mult Simona Halep, locul 4 WTA Ce premii s-au acordat Simona Halep - Jucatoarea anului Irina Begu - Pentru performante deosebite Monica Niculescu - Cea mai buna ascensiune la dublu Elena Gabriela Ruse - Cea mai buna ascensiune la senioare Smaranda Oana Corneanu - Cea mai buna ascensiune in circuitul ITF Marius Copil - Cel mai bine clasat tenismen roman in ierarhia ATP Horia Tecau si Florin Mergea - Cea mai buna performanta a tenisului la JO Radu Mihai Papope - Cel mai bun tenismen sub 14 ani din Europa

acum 76 luni (6 Dec 2016)

Ilie Nastase si fetele din echipa de Fed Cup a Romaniei au socializat la Gala Tenisului Romanesc, unde Simona Halep a primit trofeul cuvenit celui mai bun jucator al anului. Ilie Nastase (70 de ani) va conduce de pe margine echipa noastra, asumandu-si rolul unui capitan-nejucator responsabil cu buna dispozitie. Eu ce sa le fac altceva decat sa le incurajez de pe scaun, altceva ce sa le fac? Am fost la Roland Garros anul acesta si le-am vazut pe ale noastre si le-am vazut si pe cele din Belgia. Trebuie sa asteptam rezultatele de la Australian Open, sa vedem ce rezultate au acolo si apoi putem sa discutam mai multe", a spus Nastase, care mizeaza pe Simona Halep pentru a readuce Romania in elita. Eu o sa-i spun ceea ce e bine pentru ea, daca nu trebuie sa vorbesc, nu vorbesc, voi fi o statuie muta", a mai afirmat Nasty, contrazis de Simona Halep.

"Nu, nu o sa fie statuie, sunt sigura ca nu o sa fie statuie. Eu am mai fost prezenta la niste intalniri in Fed Cup unde a fost si dansul prezent si chiar a fost destul de emotionat destul de puternic. Pentru mine e o onoare sa il am pe banca si sper sa castig meciurile, de data asta pe amandoua. M-am obisnuit sa ma critice domnul Nastase, m-a criticat destul anii precedenti, asa ca nu e o problema. Dar sper sa joc atat de bine incat sa nu ma critice asa de mult. E placut sa-l avem in echipa si sper sa ne mearga bine", a spus Halep.

Tecau vrea sa fie numarul unu

Premiat pentru performanta de la Rio, unde a luat argintul alaturi de Florin Mergea, Horia Tecau a vorbit despre obiectivele pe care si le-a fixat pentru sezonul urmator. Dupa aceea ne dorim sa mentinem acest ritm, sa castigam inca un turneu de Grand Slam. Suntem cu ochii pe Australian Open, pe Wimbledon, pe Turneul Campionilor si sa revenim la sfarsitul anului pe locul 1", a spus Horia, care a aparut cu un nou look, cu barba.

M-am obisnuit sa ma critice domnul Nastase, m-a criticat destul ani... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro