Simona Halep s-a intors acasa. Ce a declarat prima jucatoare a lumii la sosirea de la Singapore

Simona Halep s-a intors acasa. Ce a declarat prima jucatoare a lumii la sosirea de la Singapore

La revenirea de la Singapore, Simona a facut cateva declaratii, in care a atins mai multe aspecte legate de activitatea ei, dar si despre planurile de viitor. Imi doresc sa castig un Grand Slam, insa va trebui sa muncesc mai mult ca sa mentin pe pozitiile de sus.

acum 63 luni (30 Oct 2017)

La revenirea de la Singapore, Simona a facut cateva declaratii, in care a atins mai multe aspecte legate de activitatea ei, dar si despre planurile de viitor.

Simona Halep despre:

Singapore: "A fost un turneu greu, terenul a fost un pic moale si nu m-a avantajat. Wozniacki a jucat cel mai bine dintre toate si a meritat sa castige (n.r. Eu am inceput bine turneul, insa dupa aceea am intalnit jucatoare care nu gresesc si a fost un pic mai greu"

Stafful tehnic: "E o intrebare dificila, nu stiu cum sa raspund. Andrei o sa faca parte din echipa mea cred, o sa am o discutie cu el. Imi doresc sa castig un Grand Slam, insa va trebui sa muncesc mai mult ca sa mentin pe pozitiile de sus. La toate capitolele trebuie sa mai progresez. O sa lucrez in continuare si la serviciu ca sa fiu si mai puternica. Urmeaza acum o perioada de vacanta si de odihna, pentru ca a fost un an greu", a adaugat ea. - locul 1 in clasamentul WTA), pentru ca am fost destul de constanta anul acesta, iar in ultimii patru ani am fost in top 5, ceea ce inseamna foarte mult pentru mine. M-a felicitat si Kuznetsova si mai multe fete, dar nu vreau sa dau nume. Simt ca se bucura pentru mine si asta e cel mai important lucru. - trofeul de lider mondial in clasamentul WTA la finalul sezonului 2017) pe care nu o sa-l uit niciodata. Sper sa am clipe si mai frumoase pe viitor". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro