Simona Halep s-a CALIFICAT cu emotii in turul al treilea de la Roland Garros. REACTIA romancei

Simona Halep s-a CALIFICAT cu emotii in turul al treilea de la Roland Garros. REACTIA romancei

Simona Halep, locul 6 mondial, a acces, astazi, in turul al treilea la French Open, turneu dotat cu premii totale de peste 30 de milioane de euro. In turul al treilea, Simona Halep o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, care a dispus la randul ei, cu 6-3, 6-3, de croata Mirjana Lucici-Baroni.

acum 48 luni (25 May 2016)

Simona Halep, locul 6 mondial, a acces, astazi, in turul al treilea la French Open, turneu dotat cu premii totale de peste 30 de milioane de euro.

Constantanca a avut emotii in primul set si s-a vazut condusa de Zarina Dias (Kazahstan, 80 WTA) cu scorul de 1-4. Pe parcurs, Simona si-a recapatat increderea si a revenit spectaculos, reusind sa-si adjudece setul cu 7-6 (5). Setul doi nu a mai reprezentat o problema pentru Halep, pe care l-a castigat cu, in final, cu 6-2.

In turul al treilea, Simona Halep o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, care a dispus la randul ei, cu 6-3, 6-3, de croata Mirjana Lucici-Baroni. Calificarea in aceasta faza a French Open i-a adus romancei un cec in valoare de 102.000 euro si 130 de puncte WTA. Am revenit, am reusit sa tin mingea in teren, sa lupt pentru fiecare punct si a fost bun. Este un teren mult mai mare si mi-a fost greu sa-mi iau repere", a declarat Simona Halep, pentru Eurosport. Citeste si:

+Simona Halep - Dominika Cibulkova, 6-2, 6-4.

+Simona Halep are un TABLOU DIFICIL la Roma.

+SCANDAL intre Simona Halep si Irina Begu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro