Simona Halep s-a ales cu un cec generos. Cat va incasa pentru meciurile castigate in Thailanda

Simona Halep s-a ales cu un cec generos. Cat va incasa pentru meciurile castigate in Thailanda

Participarea la turneul demonstrativ de la Hua Hin s-a dovedit de bun augur pentru Simona Halep, care a obtinut doua victorii scurte, a avut timp si de relaxare, iar sponsorul turneului i-a oferit un "cadou" generos. Pana la marea intrecere de la Melbourne (15-29 ianuarie), Halep va merge in China, pentru turneul de la Shenzen (1-7 ianuarie), la care s-au mai inscris Jelena Ostapenko si Maria Sarapova, dar si alte trei romance: Mihaela Buzarnescu, Monica Niculescu si Irina Begu.

acum 27 luni (26 Dec 2017)

Participarea la turneul demonstrativ de la Hua Hin s-a dovedit de bun augur pentru Simona Halep, care a obtinut doua victorii scurte, a avut timp si de relaxare, iar sponsorul turneului i-a oferit un "cadou" generos.

Simona Halep a deschis noul sezon cu turneul amical de la Hua Hin, unde si-a masurat fortele cu britanica Johanna Konta, locul 9 WTA, si cu sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 4 WTA. Fata de oponentele ei care au parut a se afla inca in vacanta, Simona Halep a avut doua viteze suplimentare si a incheiat ambele partide in minim de seturi si cu putin efort. De altfel, toate cele patru meciuri au fost "scurte si la obiect", semn ca jucatoarele au venit in Thailanda mai mult in plimbare si fara dorinta de a se extenua peste masura.

Suwat Liptapanlop (62 de ani), fost vicepremier si ministru al sportului, este cel care a sponsorizat turneul demonstrativ, declarand la final ca cele patru jucatoare au impartit doua milioane de dolari, fiecareia revenindu-i o suma fixa si o suma pentru victorie. Prin castigarea turneului, e clar ca Simona Halep a obtinut 6-700.000 de dolari ceea ce nu e rau deloc pentru doua meciuri amicale si cateva actiuni de promovare la care jucatoarele au fost "plimbate" inainte si dupa competitie. Simona a fost insotita in Thailanda de mama ei, de echipa tehnica, antrenorul Daren Cahill si-a adus cei doi copii si cu totii au petrecut un Craciun in pantaloni scurti, pe plaja din Hua Hin.

Cahill: "Joaca bine si e pregatita din start"

La finalul turneului, Darren Cahill a acordat un scurt interviu pentru The Nation Bangkok, declarand ca eleva sa are tot ce ii trebuie pentru a se impune in noul sezon si pe marile arene de Grand Slam. "Nu poti fi numarul 1 in lume si sa ajungi in finale de Grand Slam fara a avea capacitatea de a castiga un Grand Slam. Este o chestiune de a continua sa muncesti din greu si de a face ceea ce trebuie zi de zi pentru a te pune intr-o buna pozitie. Daca in t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro