Simona Halep poate schimba istoria contra Germaniei la Fed Cup! Are sansa unei lovituri importante in cariera sa

Simona Halep poate schimba istoria contra Germaniei la Fed Cup! Are sansa unei lovituri importante in cariera sa

Per total, Halep a jucat in 20 de partide pentru nationala de Fed Cup, castigand 13 dintre meciuri (11 la simplu si doua la dublu) si pierzand 7 (patru la simplu si trei la dublu). Simona a debutat pentru Romania in 2010, intr-un turneu de calificare de la Lisabona din Grupa I Euro-africana, ea si Raluca Olaru fiind invinse de un dublu elvetian.

acum 96 luni (15 Apr 2016)

Romania si Germania isi disputa intr-un joc de baraj pastrarea pozitiei in Grupa Mondiala. S-a ajuns la aceasta situatie in urma partidelor din februarie: fetele noastre au fost invinse de Cehia, iar nemtoaicele au pierdut cu Elvetia.

Primele doua meciuri de simplu se joaca sambata, urmatoarele doua au loc duminica, plus un potential meci decisiv de dublu (in direct pe DolceSport). Zilele de tenis incep de la ora 13.00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar programul partidelor se va stabili in urma tragerii la sorti de vineri. In acest moment, stim sigur ca Simona Halep si Angelique Kerber, rachetele numarul unul din cele doua nationale, vor juca in prima partida de duminica, conform regulamentului Fed Cup. Din punctul acesta de vedere, fostul numarul doi mondial a cam ramas dator echipei nationale pentru ca in ultimele trei meciuri ale echipei de Fed Cup, cu Cehia, Spania si Serbia, Simona a castigat un joc si l-a pierdut pe celalalt. Daca in disputele cu Spania si Serbia ne-au scos Begu si Niculescu, infrangerea Simonei in fata Karolinei Pliskova din meciul cu Cehia s-a dovedit pana la urma decisiva.

Per total, Halep a jucat in 20 de partide pentru nationala de Fed Cup, castigand 13 dintre meciuri (11 la simplu si doua la dublu) si pierzand 7 (patru la simplu si trei la dublu). Simona a debutat pentru Romania in 2010, intr-un turneu de calificare de la Lisabona din Grupa I Euro-africana, ea si Raluca Olaru fiind invinse de un dublu elvetian. Simona a revenit la lot in 2012, intr-o victorie contra Croatiei, cand a castigat si la simplu, si la dublu, alaturi de Irina Begu.

Odata cu Halep, a crescut si nationala noastra, a carei ascensiune s-a conturat incepand cu 2014, cand am batut Ungaria, Letonia, Marea Britanie si Ucraina intr-un turneu jucat la Budapesta si am urcat in Grupa a doua mondiala. Cele 7.200 de locuri vor fi ocupate in intregime, pentru ca biletele s-au epuizat rapid, in mai putin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro