Simona Halep nu vrea sa piarda cel mai important om din cariera ei: "Imi place de el, e diferit fata de romani"

Simona Halep nu vrea sa piarda cel mai important om din cariera ei:

Are incredere in mine, imi spune ca pot sa fiu printre cele mai bune si lucrez mai bine cu el, sunt mai motivata si mai profesionista".

acum 96 luni (4 Jul 2016)

Dupa meciul cu castigat cu Kiki Bertens, Simona a vorbit despre posibilitatea sa-l piarda pe Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciati antrenori din circuit, care ar fi curtat de nume grele din tenisul masculin. "Sunt fericita ca lucrez cu Darren, am inceput de anul trecut de la Indian Wells. Are incredere in mine, imi spune ca pot sa fiu printre cele mai bune si lucrez mai bine cu el, sunt mai motivata si mai profesionista".

Ce a mai spus Simona

@ Am venit foarte devreme la Londra, m-am antrenat mult pe iarba. A fost mai bine, cred, ca n-am jucat niciun meci oficial pana la Wimbledon pe iarba. Nu pot spune ca sunt suta la suta, dar cand intru pe teren sunt pregatita total.

@ Incerc sa fiu mai agresiva, sa urc mai mult la fileu.

@ Lucrez la serviciu in fiecare zi, cred ca sunt mai puternica. La retur de asemenea lucrez foarte mult, pentru ca sunt tot mai multe jucatoare care servesc bine de tot. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro