Simona Halep nu ia in calcul o absenta de la meciul cu Germania. "E bine ca se joaca pe zgura!"

Simona Halep nu ia in calcul o absenta de la meciul cu Germania.

Partida cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost un esec sportiv, dar un succes financiar pentru Federatia Romana de Tenis, care a decis ca si jocul cu Germania sa fie gazduit tot de orasul ardelean. In cele doua zile de tenis de la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta a fost arhiplina, iar biletele au avut preturi de 50, respectiv 90 de lei.

acum 61 luni (11 Feb 2016)

Partida cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost un esec sportiv, dar un succes financiar pentru Federatia Romana de Tenis, care a decis ca si jocul cu Germania sa fie gazduit tot de orasul ardelean.

Echipa de Fed Cup a Romaniei va intalni Germania la jumatatea lunii aprilie (16-17), un meci de baraj pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Cum partidele au loc in debutul sezonului de zgura, se anticipa o programare a partidelor pe Arenele BNR din Capitala, insa Federatia Romana de Tenis a apelat la o alta varianta.

Va fi o operatiune destul de complicata si care presupune costuri suplimentare, dar federatia are destule resurse. In cele doua zile de tenis de la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta a fost arhiplina, iar biletele au avut preturi de 50, respectiv 90 de lei. Estimativ, federatia a incasat aproximativ 120.000 de euro si, scazand costurile aferente organizarii meciurilor, e de presuspus ca a ramas cu destui bani pentru a-si permite sa aduca zgura in Sala Polivalenta.

Interesant este ca in circuitul WTA un singur mare turneu se disputa pe zgura si in sala: competitia de la Stuttgart, programata in saptamana imediat urmatoare partidelor din Fed Cup.

Simona se bucura

Decizia de a ramane la Cluj si pentru meciurile cu Germnia s-a luat si dupa ce au fost consultate si fetele din Fed Cup. "M-am bucurat in primul rand ca nu mergem in Australia, pentru ca drumul e greu, e bine ca jucam acasa, ca revenim la Cluj, unde ne-am simtit foarte bine. Halep a mai spus ca se simte bine fizic si mental si deocamdata a pus in asteptare operatia de deviatie de sept.

Cred ca avem sansa noastra cu Germania, chiar daca ele au o castigatoare recenta de Grand Slam

Simona Halep, locul 3 WTA

Acum incepe anul! A fost o victorie importanta si o iau ca pe un impuls pentru anul acesta.

Nu ma gindesc sa imi apar trofeul pentru ca am avut o perioada dificila, in care nu m-am antrenat foarte mult, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro