Simona Halep n-are liniste. Unchiul ei a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa moartea unei femei

Simona Halep n-are liniste. Unchiul ei a fost condamnat definitiv la inchisoare dupa moartea unei femei

Instanta a contopit pedepsele principale stabilite si i-a aplicat barbatului pedeapsa cea mai grea, de doi ani si trei luni de inchisoare, la care se adauga un spor de o treime din cealalta pedeapsa stabilita, urmand ca, in final, Constantin Arghir sa execute pedeapsa de doi ani si cinci luni de inchisoare, cu suspendare sub supraveghere.

acum 37 luni (25 May 2017)

Conform, libertatea.ro, Judecatoria Constanta, in prima instanta, a decis condamnarea lui Constantin Arghir la pedeapsa de sase luni de inchisoare, pentru neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si la doi ani si trei luni inchisoare, pentru ucidere din culpa.

Instanta a contopit pedepsele principale stabilite si i-a aplicat barbatului pedeapsa cea mai grea, de doi ani si trei luni de inchisoare, la care se adauga un spor de o treime din cealalta pedeapsa stabilita, urmand ca, in final, Constantin Arghir sa execute pedeapsa de doi ani si cinci luni de inchisoare, cu suspendare sub supraveghere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro