Simona Halep la Miami: americanii prevad iminenta eliminare a numarului 3 mondial

Simona Halep la Miami: americanii prevad iminenta eliminare a numarului 3 mondial

Organizatorii turneului de la Miami au programat confruntarea Halep - Stephens pentru noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02.00, ora Romaniei (Dolce Sport). De ce constanteanca nu-si va mai putea varsa nervii pe el *EXCLUSIV Simona Halep la Miami: un psiholog explica de ce romanca isi tot cearta stafful in timpul meciurilor *Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca.

acum 62 luni (1 Apr 2015)

Organizatorii turneului de la Miami au programat confruntarea Halep - Stephens pentru noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02.00, ora Romaniei (Dolce Sport). "Adevarul" a explicat de ce americanca de 22 de ani va fi o adversara incomoda pentru Halep, mai ales ca a avut un parcurs remarcabil pana acum, la Miami. In acest context, Peter Bodo, senior editor la "Tennis Magazine" si analist al postului ESPN a facut o avancronica a meciului din aceasta noapte, preluata de gsp.ro. Pariez ca va cistiga meciul", a spus Bodo .Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Serena si a dezvaluit cu cine va tine Prima declaratie a Serenei inaintea meciului cu Halep.

CITESTE SI: Simona Halep dezvaluie care e primul lucru pe care il face dimineata

*Tiriac, o parere dura despre Halep: "A jucat atat de prost cum nu putea sa joace nimeni". Ce crede ca ii trebuie Simonei *Simona Halep la Miami: Ionita scapa de toanele elevei sale. De ce constanteanca nu-si va mai putea varsa nervii pe el *EXCLUSIV Simona Halep la Miami: un psiholog explica de ce romanca isi tot cearta stafful in timpul meciurilor *Simona Halep la Miami: presa internationala o ridica in slavi pe romanca. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum *VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi *VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat dupa victoria cu Pennetta si de ce a facut un gest bizar in setul doi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro