Simona Halep la Madrid: romanca joaca duminica, dupa Sarapova si Serena! Astazi e meciul Dulgheru - Ana Ivanovici

Simona Halep la Madrid: romanca joaca duminica, dupa Sarapova si Serena! Astazi e meciul Dulgheru - Ana Ivanovici

Pana la partida Simonei de duminica, sambata vor intra in concursul de la Madrid alte patru romance. Turneul feminin de la Madrid e transmis de DolceSport Mitu si Niculescu au trecut deja de un tur de calificari.

acum 95 luni (2 May 2015)

Pana la partida Simonei de duminica, sambata vor intra in concursul de la Madrid alte patru romance.

Meciul dintre Irina-Camelia Begu si Kurumi Nara (Japonia, locul 52) are loc azi in jurul orei 15.30, a doua partida de pe arena Arantxa Sanchez Vicario.

Alexandra Dulgheru, care a primit un wild-card, joaca tot in turul I la Mutua Madrid Open impotriva Anei Ivanovici (locul 7 mondial), a patra partida de pe arena centrala Manolo Santana (in jurul orei 17.30). Andreea Mitu o intalneste pe Rikel Hogenkamp (Olanda, locul 123), iar Monica Niculescu va juca mai pe seara impotriva invingatoarei din partida Kateryna Bondarenko - Marina Erakovici, meci care are loc tot azi.

Turneul feminin de la Madrid e transmis de DolceSport

Mitu si Niculescu au trecut deja de un tur de calificari.

Halep - duminica, in jurul orei 17.30

In fine, se stie si programul zilei de duminica si aici o regasim si pe Simona Halep. Primul joc de pe "Manolo Santana" e cel dintre Maria Sarapova si Timea Bacsinzky (Elvetia, locul 21), apoi joaca Serena Williams cu Madison Brengle (SUA, locul 36), dupa care urmeaza Simona Halep - Alize Cornet (Franta, locul 28). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro