Simona Halep la Brisbane. Ce crede ea despre meciul de debut si cum vede o eventuala intalnire cu Maria Sarapova

"Meciul din turul secund contra Victoriei Azarenka (nr.22 WTA) va fi foarte dificil daca ea va trece de primul tur, asa ca trebuie sa ma pregatesc cat mai bine de startul turneului si sa ma bucur de tot", a declarat Simona Halep dupa tragerea la sorti.

acum 83 luni (2 Jan 2016)

"Meciul din turul secund contra Victoriei Azarenka (nr.22 WTA) va fi foarte dificil daca ea va trece de primul tur, asa ca trebuie sa ma pregatesc cat mai bine de startul turneului si sa ma bucur de tot", a declarat Simona Halep dupa tragerea la sorti. "Cred ca e o buna oportunitate sa joc din nou contra Mariei Sharapova, dar totusi trebuie sa ma gandesc la primul meci pe care il voi disputa aici, la Brisbane", a declarat despre acest subiect Simona Halep.

Romanca spera sa faca un turneu bun, pentru ca, spune ea, se simte foarte bine in Australia. "Ma simt bine aici, am jucat mereu bine aici, Melbourne a fost un oras foarte bun pentru mine si sper ca aceasta a doua participare a mea la Brisbane sa fie mai buna ca prima", a spus Halep, care a mai jucat la Brisbane in 2012, cand a fost invinsa in primul tur de Kim Clijsters.

"Obiectivul meu e sa joc cat mai bine in turneele de Grand Slam. Principalul obiectiv e sa fiu sanatoasa si sa imi imbunatatesc jocul cat mai mult", a mai declarat Simona Halep. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro