Simona Halep la Birmingham: a pierdut meciul cu Mladenovici, a iesit din sferturi. Scor final 6-2, 0-6, 6-7

Simona Halep la Birmingham: a pierdut meciul cu Mladenovici, a iesit din sferturi. Scor final 6-2, 0-6, 6-7

Simona Halep a pierdut in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham meicul cu Kristina Mladenovici, din Franta, locul 43 WTA, scor 6-2, 0-6, 6-7. Ce a spus Mladenovici dupa victoria cu Halep Livetext, Simona Halep - Kristina Mladenovici, ora 14.40 Setul 1, 6-2 pentru Halep 1-0 pentru Mladenovici, care salveaza o minge de break 1-1 Simona egaleaza pe serviciu, joc la 15, fara probleme 2-1 pentru Simona! Setul al doilea, 6-0 pentru Mladenovici 1-0 pentru Kristina Mladenovici, care a servit mult mai bine in comparatie cu primul set, joc la 0 2-0 Break Mladenovici.

acum 93 luni (19 Jun 2015)

Simona Halep a pierdut in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham meicul cu Kristina Mladenovici, din Franta, locul 43 WTA, scor 6-2, 0-6, 6-7.

Halep a inceput perfect meciul si a castigat primul set cu 6-2.

Daca Mladenovici si-a chemat fratele-antrenor la margine pentru a gasi solutii, Simona a devenit dintr-o data nervoasa, frustrata, incapabila sa-si regaseasca ritmul.

In setul decisiv, Halep a jucat ceva mai bine. Aici, Simona a condus cu 4-3, moment in care Mladenovici a izbutit patru mingi la rand si a inchis meciul.

Mladenovici a "terminat-o" pe Simona cu mai multe lovituri scurte si si-a chemat de trei ori antrenorul la margine pentru sfaturi. Cateodata o folosesc prea des si e riscant, mai ales in fata unei jucatoare cum e Simona, foarte rapida, dar azi mi-a iesit", avea sa declare Mladenovici dupa meci.

Rezumatul partidei dintre Halep si Mladenovici

Kristina Mladenovici o va intalni in semifinale pe Karolina Pliskova, din Cehia, care a trecut in primul meci al zilei de Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-2.

Dupa meciul de simplu, Halep are putin timp de odihna, pentru ca va intra pe teren si la dublu, alaturi de Heather Watson, din Marea Britanie.

Ce a spus Mladenovici dupa victoria cu Halep

Livetext, Simona Halep - Kristina Mladenovici, ora 14.40

Setul 1, 6-2 pentru Halep

1-0 pentru Mladenovici, care salveaza o minge de break

1-1 Simona egaleaza pe serviciu, joc la 15, fara probleme

2-1 pentru Simona!

3-1 Simona serveste excelent, nu-i lasa nicio sansa Kristinei Mladenovici.

3-2 pentru Simona, un prim joc mai linistit al lui Mladenovici pe serviciu.

4-2 pentru Simona, joc alb pe serviciu.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro