Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Petra Kvitova s-a apropiat de tenismena din Romania si nici nu are puncte de aparat la primul Grand Slam al anului. Sportiva din Cehia a iesit anul trecut inca din primul tur la Melbourne, deci tot ceea ce face in plus e un bonus, in vreme ce Halep a atins la precedenta participare faza sferturilor de finala, avand de aparat o "zestre" de 480 de puncte.

acum 66 luni (14 Jan 2015)

Petra Kvitova s-a apropiat de tenismena din Romania si nici nu are puncte de aparat la primul Grand Slam al anului. In asteptarea tragerii la sorti de vineri, Halep va sustine joi primul antrenament pe arenele din complexul Melbourne Park, pe care Serena si Sarapova s-au pregatit deja. Calificata in semifinale, Petra s-a apropiat la 500 de puncte, dar ar putea reduce pana la doar 200 de puncte diferenta fata de Simona Halep in clasamentul WTA.

O nedorita rocada intre Petra si Simona s-ar putea produce la Australian Open, influentata fiind si de principiile pe baza carora se calculeaza ierarhia WTA. Sportiva din Cehia a iesit anul trecut inca din primul tur la Melbourne, deci tot ceea ce face in plus e un bonus, in vreme ce Halep a atins la precedenta participare faza sferturilor de finala, avand de aparat o "zestre" de 480 de puncte. Ideal ar fi ca Simona sa-si depaseasca limita atinsa in 2014, iar o finala sau o semifinala la Australian Open ar face inutile orice discutii legate de podiumul tenisului mondial.

Sarapova "alearga" dupa Serena

Simona are sanse minime sa se apropie de Sarapova, locul 2 mondial, care la randul ei spera sa o devanseze pe Serena Williams. Pericoul in primul tur ar putea apara din cauza unor tenismene de top care au cazut din diverse motive in afara primelor 32 de locuri, adica bielorusa Viktoria Azarenka sau americanca Sloane Stephnes.

Declaratii Simona Halep: "Incerc sa ma refac, sa-mi tineti pumnii"

Tecau, in semifinale la Sydney

Daca Halep a abandonat, Horia Tecau a ajuns in careul de asi al turneului de dublu de la Sydney.

La Melbourne, Marius Copil a trecut de argentinianul Horacio Zeballos in primul tur al calificarilor si e pregatit pentru confruntarea cu Philipp Petzschner (Germania).

Sarapova, selfie "de grup"

Maria Sarapova a ajuns de cateva zile la Melbourne si s-a plictisit deja de actiunile sponsorilor. Pana acum, ea a particip... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro