Simona Halep isi serbeaza ziua in China. A facut "strategia" pentru turnee cu un actor din Las Fierbinti!

Simona Halep isi serbeaza ziua in China. A facut

Inainte de plecarea spre China, ea s-a intalnit la sala cu actorul Mihai Bobonete din Las Fierbinti, care a scris intr-un comentariu: "Data trecuta cand am facut poza cu Simona a si castigat Mutua la Madrid, acum ne-am antrenat pentru turneul din China si tactica noastra este sa castigam turneul asta tot bazandu-ne pe poze si noroc, forta oricum este cu noi!".

acum 86 luni (23 Sep 2016)

La Wuhan o va prinde si ziua ei, SImona urmand sa implineasca 25 de ani pe 27 septembrie. "Imi doresc sa castig meciul din ziua respectiva si sa primesc multe mesaje si felicitari", a spus Halep, locul 6 WTA, inainte de decolarea spre China.

Inainte de plecarea spre China, ea s-a intalnit la sala cu actorul Mihai Bobonete din Las Fierbinti, care a scris intr-un comentariu: "Data trecuta cand am facut poza cu Simona a si castigat Mutua la Madrid, acum ne-am antrenat pentru turneul din China si tactica noastra este sa castigam turneul asta tot bazandu-ne pe poze si noroc, forta oricum este cu noi!". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro