Simona Halep, incantata de venirea noului antrenor: "Eu l-am vrut de mai demult, dar atunci nu s-a putut"

Simona Halep, incantata de venirea noului antrenor:

Vor fi primele turnee in care Simona va fi asistata de cel mai nou membru al staffului ei, Andrei Pavel, iar jucatoarea de pe locul 2 WTA pare foarte incantata de asta.

acum 62 luni (20 Sep 2017)

Vor fi primele turnee in care Simona va fi asistata de cel mai nou membru al staffului ei, Andrei Pavel, iar jucatoarea de pe locul 2 WTA pare foarte incantata de asta. Cahill) si amandoi am spus ca este cea mai buna varianta si ca ne-am dori sa faca parte din echipa noastra. Ma bucur mult ca a acceptat, eu l-am mai intrebat mai demult, dar toate lucrurile in viata depind de timing;

Andrei Pavel a tinut sa demonteze speculatiile potrivit carora venirea sa in echipa Simonei inseamna un semnal ca in viitorul apropiat aceasta va renunta la Darren Cahill.

"Simona il are pe Darren ca antrenor si au facut o treaba extraordinara. Darren e un antrenor cu o experienta incredibila, am jucat si eu contra jucatorilor lui. Speram sa fie si al treilea si eu sunt aici s-o ajut pe Simona cu tot ce am eu mai bun", a precizat "Cneazul".

Anul trecut, Halep a ajuns pana in semifinalele turneului de la Wuhan, unde a fost invinsa de Petra Kvitova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro