Simona Halep, in pericol sa rateze si Turneul Campioanelor! In Singapore merg numai tenismene de top

Simona Halep, in pericol sa rateze si Turneul Campioanelor! In Singapore merg numai tenismene de top

De asemenea, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici au sanse mari de a fi la Singapore, dupa ce Angelique Kerber si Ekaterina Makarova au pierdut joi in optimile turneului de la Beijing meciurile cu Svetlana Kuznetova, respectiv Roberta Vinci.

acum 72 luni (2 Oct 2014)

Simona Halep a castigat meciul cu Petkovici de la Beijing, dar a spus "pas" pentru fazele finale ale turneului. Accidentarea Simonei pune sub semnul intrebarii si prezenta ei la Turneul Campioanelor.

La concursul dotat cu premii de 6,5 milioane de dolari iau startul cele mai bune opt tenismene, luandu-se in considerare exclusiv rezultatele inregistrate incepand cu 1 ianuarie.

Pana acum, si-au asigurat prezenta Serena Williams, Maria Sarapova, Simona Halep si Petra Kvitova, dar Eugenie Bouchard si Agnieszka Radwanska se pot considera si ele calificate. De asemenea, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovici au sanse mari de a fi la Singapore, dupa ce Angelique Kerber si Ekaterina Makarova au pierdut joi in optimile turneului de la Beijing meciurile cu Svetlana Kuznetova, respectiv Roberta Vinci. Se va juca "fiecare cu fiecare", urmand ca primele doua sportive din fiecare grupa sa joace incrucisat in semifinale. Daca Halep nu va putea lua startul in Turneul Campioanelor, in competitie va urca tenismena de pe locul 9 din clasamentul jucatoarelor pe 2014. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro