Simona Halep e in declin, vine salvarea de la Darren Cahill? A castigat de opt ori mai putini bani ca in 2015

Simona Halep e in declin, vine salvarea de la Darren Cahill? A castigat de opt ori mai putini bani ca in 2015

Spunand ca nu se teme de nimic si ca totul merge bine, Simona refuza sa accepte criza de forma, insa aceasta e evidenta din joc, dar si din cifrele urmatoare: 1.Cade pe locul cinci in clasamentul WTA, acolo unde n-a mai fost din mai 2014. Victoria de anul trecut de la Indian Wells si semifinala de la Miami i-au adus 1.350 de puncte pe care Simona trebuie sa le apere.

acum 53 luni (25 Feb 2016)

Simona Halep va ajunge pe locul 5 WTA, iar caderea ar putea fi si mai dureroasa dupa turneele americane.

Pe langa problemele de incredere, pe langa jocul modest pe care l-au citit cam toate adversarele ei, o posibila explicatie pentru esec ar fi ca Simona nu l-a avut alaturi pe australianul Darren Cahill. In acest moment, pare singurul care ar putea sa o scoata din criza, iar reunirea se va produce saptamana viitoare, cand Simona merge in SUA pentru a pregati turneele de la Indian Wells si Miami. Nu imi e teama si abia astept sa merg sa mai joc meciuri, pentru ca meciurile te tin acolo sus cu increderea. Vreau sa merg la cat mai multe turnee, sa joc si sa ma simt bine, medical vorbind. Si fizic trebuie sa ma pregatesc foarte mult", a spus Halep ieri, la revenirea in tara.

Spunand ca nu se teme de nimic si ca totul merge bine, Simona refuza sa accepte criza de forma, insa aceasta e evidenta din joc, dar si din cifrele urmatoare:

1.Cade pe locul cinci in clasamentul WTA, acolo unde n-a mai fost din mai 2014. Asta inseamna ca la urmatoarele turnee importante,, ea se poate intalni cu Serena Williams, de exemplu, inca din faza sferturilor de finala. Victoria de anul trecut de la Indian Wells si semifinala de la Miami i-au adus 1.350 de puncte pe care Simona trebuie sa le apere. Simona a declarat ieri, la revenirea in tara, ca nu e interesata de clasamentul WTA: "Este mai greu sa te mentii in top decat sa ajungi, dar amandoua sunt grele. Trebuie sa fii sanatos si sa ai puterea sa joci la fiecare turneu foarte bine. Inseamna mult cand esti numarul 2, numarul 3, numarul 1, daca reusesti sa obtiii locul respectiv, dar pentru mine e mai important sa fiu sanatoasa, sa ma pot antrena, sa pot face fata la turnee". A castigat doar trei meciuri in 2016 (doua la Sydney si unul in Fed Cup), a pierdut cinci dispute si a fost eliminata de la primele partide la Australian Open, Dubai si Doha. Nu i s-a mai intamplat din 20... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro