Simona Halep dezvaluie piedicile pe care organizatorii i le-au pus la Roland Garros: "Ei au vrut sa faca asa!"

Simona Halep dezvaluie piedicile pe care organizatorii i le-au pus la Roland Garros:

"Ei au vrut sa astepte, sa jucam pe Chatrier, dar toata lumea stia ca nu o sa avem sanse sa apucam sa jucam acolo. Halep reclama de fapt ca meciul ei trebuia sa se joace duminica mai devreme si astfel nu s-ar mai fi ajuns ca partida sa fie intrerupta si sa se reia marti.

acum 96 luni (3 Jun 2016)

Halep a fost extrem de nemultumita de ceea ce s-a petrecut la Roland Garros, unde ploaia a stricat planurile organizatorilor, iar acestia au parut complet depasiti de situatie.

"Ei au vrut sa astepte, sa jucam pe Chatrier, dar toata lumea stia ca nu o sa avem sanse sa apucam sa jucam acolo. Am cerut sa jucam pe Court 1, sau pe orice teren, nu conta care, deoarece urma sa inceapa ploaia si urma sa se faca tarziu. Dar ei au decis sa bage meciul de dublu acolo si abia apoi noi, a spus Simona Halep, potrivit Treizecizero.

Halep reclama de fapt ca meciul ei trebuia sa se joace duminica mai devreme si astfel nu s-ar mai fi ajuns ca partida sa fie intrerupta si sa se reia marti. Sa ne mute, sa ne puna pe terenul 1, sau oriunde, ca era liber. Eu nu ma cert si nu cer socoteala, dar mi s-a parut ca deciziile au fost luate gresit, pentru ca eu si Radwanska trebuia sa jucam mult mai repede duminica, nu sa fim programate in ultimul meci", a mai spus Simona. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro