Simona Halep, despre meciul cu Sarapova: Ion Tiriac mi-a spus ca spera sa joc din nou cu ea

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a "urat" sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open.

acum 66 luni (3 Oct 2017)

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a "urat" sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. "Poate pot sa castig" de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana, scrie News.ro.

"Domnul Tiriac mi-a spus cand a vazut tragerea la sorti ca spera ca o sa joc din nou impotriva Mariei Sarapova. I-am raspuns ca am doua meciuri inainte, asa ca sa asteptam. Nu e nimic special, o cunosc, am jucat de multe ori impotriva ei, am fost aproape de multe ori. Va fi o noua zi, vom vedea, poate pot sa castig. Vreau cu adevarat sa fac asta, asa ca maine voi da totul", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dupa abandonul Magdalenei Rybarikova. Rybarikova are probleme sa puna in teren primul serviciu, iar Halep a speculat foarte bine aceasta deficienta a adversarei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro