Simona Halep, declaratie de mare incredere inaintea turneului de la Stuttgart: "Sunt pregatita sa revin"

Simona Halep, declaratie de mare incredere inaintea turneului de la Stuttgart:

Halep a fost incantata de faptul ca numele ei a fost scandat la Cluj de 7.000-8.000 de persoane, subliniind ca a avut posibilitatea de a se intalni cu multi copii si de a discuta cu ei: "Este foarte frumos, dar sper ca de genul asta de atentie sa aiba parte si alte fete: suntem atatea in Romania in primele 100 si 200 din lume.

acum 51 luni (20 Apr 2016)

"Ma simt bine, mai bine ca la finalul saptamanii trecute, cand am avut probleme la glezna. Imi pare rau ca nu am castigat cu Germania, dar acum sunt pregatita sa joc primul meu turneu pe zgura si sa revin sa fac meciuri bune in circuit", a declarat Halep, citata de news.ro.

Halep a fost incantata de faptul ca numele ei a fost scandat la Cluj de 7.000-8.000 de persoane, subliniind ca a avut posibilitatea de a se intalni cu multi copii si de a discuta cu ei: "Este foarte frumos, dar sper ca de genul asta de atentie sa aiba parte si alte fete: suntem atatea in Romania in primele 100 si 200 din lume. Copiii trebuie sa continue sa-si urmeze visul, daca vor sa fie campioni sau campioane si trebuie sa se antreneze foarte bine".

Dupa turneul de la Miami, Halep a revenit in Romania pentru a pregati sezonul de zgura: "Mi-am luat o zi de odihna, apoi la munca.

Simonei Halep i-ar placea sa fie portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Anul acesta imi voi schimba putin programul pentru ca trebuie sa fac turneul de la Montreal, sa ma duc la JO si apoi la Cincinnati, competitii ce vin una dupa alta, dar concursul de la Rio este extrem de important pentru noi si pentru tara noastra", a adaugat Halep. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro