Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Live Text Halep - Bouchard: 6-2, 6-3 6-3: MECI, Halep! Din contra, Bouchard a facut dubla greseala la mingea de break, pe care a castigat-o Halep - eroare nepermisa pentru canadianca la acest nivel. Imaginile in direct de la Singapore au aratat-o pe romanca la incalzire, la vestiare. ------ Simona Halep debuteaza, luni, de la ora 21.30 (16.30 ora Romaniei), la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza doar cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Simona Halep va avea numai meciuri de 5 stele la Turneul Campioanelor, acolo unde evolueaza primele 8 jucatoare, care au adunat cele mai multe puncte in clasament in anul 2014.

acum 92 luni (20 Oct 2014)

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul de 6-2, 6-3.

"Le multumesc prietenilor si familiei pentru ca sunt langa mine. Ei au fost si la Sofia alaturi de mine, anul trecut.

Romanca a dominat partida aproape in totalitate, in timp ce Bouchard a inceput cu mari emotii meciul. Atat Halep cat si Bouchard sunt debutante la Turneul Campioanelor, ele intrand pentru prima data in top 10 mondial anul acesta.

In prima partida a zilei Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovici, cu scorul de 6-4, 6-4.

Live Text Halep - Bouchard: 6-2, 6-3

6-3: MECI, Halep!

5-3: Game, Halep. Romanca isi mentine avantajul de 2 puncte, iar acum, daca va face break-ul, va castiga meciul.

4-3: Game, Bouchard. Romanca pierde game-ul, cu toate ca a fost la un pas sa duca jocul la Deuce.

4-2: Game, Halep.

3-2: Game, Bouchard. Din nou jocul cu mingi foarte joase a avantajat-o pe canadianca, desi game-ul a fost dus de Halep pana la Duece (40-40).

3-1: Game, Halep.

2-1: Break, Halep. In schimb Bouchard pare sa se descurce destul de bine cu mingile trimise mai jos, in ciuda inaltimii sale. Bouchard are cu 10 cm mai mult in inaltime decat Halep.

Halep are o galerie destul de zgomotoasa la Singapore.

1-1: Game, Halep.

Statisticile arata un raport al greselilor nefortate covarsitor in favoarea romancei: doar 2-16.

0-1: Game, Bouchard.

Incepe setul al doilea.

Primul set a fost dominat in proportie de 90% de romanca.

6-2: SET, Halep!

5-2: Game, Bouchard.

5-1: Game, Halep. Halep da dovada de mult curaj in joc. Pe de alta parte Halep a comis prima sa dubla greseala in acest game.

4-1: Game, Bouchard. Bouchard nu a mai gresit la fel de mult ca in celelalte game-uri si a reusit primul sau punct in aceasta partida.

Pana acum, Bouchard a a... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro