Simona Halep, comparata cu o bomba sexy din tenisul mondial: "E o adevarata incantare pentru cei care o privesc"

Simona Halep, comparata cu o bomba sexy din tenisul mondial:

"Ne face sa ne gandim imediat la Anna Kournikova, deoarece tenisul practicat de romanca in varsta de 23 de ani este o adevarata incantare pentru cei care o privesc.

acum 108 luni (21 May 2015)

Simona este deja un nume important in tenisul mondial si numele ei apare adesea in comentariile de specialitate ale revistelor din lume specializate in acest domeniu. Portughezii de la Entre Lihas, citati de fanatik.ro, au o viziune inedita asupra Simonei Halep, pe care o compara cu Ana Kournikova, una dintre bombele sexy din istoria tenisului.

"Ne face sa ne gandim imediat la Anna Kournikova, deoarece tenisul practicat de romanca in varsta de 23 de ani este o adevarata incantare pentru cei care o privesc. Halep este fluiditate, este precizie, are un joc de picioare monstruos si o capacitate de a anticipa si executa lovituri la nivelul celor mai bune jucatoare.

Rusoaica Anna Kournikova are 33 de ani, dar s-a retras din circuit in 2007. Kournikova s-a remarcat insa prin desele aparitii in publicatiile mondene, pozand chiar si in lenjerie intima. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro