SIMONA HALEP, calificare SURPRIZA in sferturile de finala ale China Open

SIMONA HALEP, calificare SURPRIZA in sferturile de finala ale China Open

Meciul Simonei Halep era programat pe trenul al treilea al complexului national de tenis de la Beijing, dar organizatorii l-au mutat pe arena centrala. La 3-3, situatia s-a repetat si dupa o alta serie de servicii castigate, s-a ajuns in tie-break, in care Simona a accelerat jocul si a castigat la 4.

acum 61 luni (2 Oct 2014)

Meciul Simonei Halep era programat pe trenul al treilea al complexului national de tenis de la Beijing, dar organizatorii l-au mutat pe arena centrala. Sportiva romana a intrat pe teren cu un bandaj la coapsa stanga, semn ca accidentarea suferita de ea in partida anterioara continua sa-i faca probleme. Ele si-au castigat serviciul in primele doua ghemuri, apoi cand Halep a facut break, la 1-1, adversara ei a obtinut imediat rebreak-ul. La 3-3, situatia s-a repetat si dupa o alta serie de servicii castigate, s-a ajuns in tie-break, in care Simona a accelerat jocul si a castigat la 4.

Desi initial nu a parut atat de afectata de problemele de la coapsa, Halep a cerut interventia fizioterapeutului dupa primul set. Halep a incercat sa scurteze punctele, a riscat lovituri decisive si a gresit de multe ori. Desi parea un set pierdut clar, sportiva din Constanta nu a renuntat si a egalat la 5, insa nu a putut apoi sa o opreasca pe jucatoarea germana sa se impuna cu 7-5. Petkovici a anulat break-urile romancei si s-a apropiat la 4-3, dar Simona a urcat scorul la 5-3, dupa un rebreak, si a servit pentru meci. Petkovici a castigat pe serviciul adversarei si a egalat la 5, apoi s-a ajuns din nou in tie-break. Ultimul joc al meciului a fost la discretia Simonei Halep, care nu a cedat decat un punct. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro