Simona Halep, atacata de un doctor prestigios: "Chiar crede ca suntem toti naivi? Orgolii prost intelese"

Simona Halep, atacata de un doctor prestigios:

De teama virusului Zika, tenismenii se retrag pe capete de la Jocurile Olimpice. "Sansele de a intra in proba de dublu-mixt scad, pentru ca acolo intri in functie de clasament. "Dupa numeroase discutii cu medici si familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie.

acum 93 luni (19 Jul 2016)

De teama virusului Zika, tenismenii se retrag pe capete de la Jocurile Olimpice. Anuntul Simonei Halep de vineri a fost urmat de alte abandonuri: Karolina Pliskova, locul 17 WTA, Milos Raonici, locul 7 ATP si Tomas Berdych, locul 8 ATP. Cu toate acestea, Alin Petrache, seful olimpismului, n-a vrut sa o critice fatis pe Simona, desi in trecut el si-a manifestat dezaprobarea cand Halep n-a jucat in echipa de Fed Cup a Romaniei. "Fiecare om decide ce este mai bine pentru el si fiecare om este responsabil pentru alegerile lui.

Simona Halep il incurca si pe Horia Tecau, alaturi de care ar fi format o echipa la dublu mixt. "Sansele de a intra in proba de dublu-mixt scad, pentru ca acolo intri in functie de clasament. Daca nu se poate cu Simona, urmatoarea jucatoare va intra si sper sa intram, pentru ca lista este foarte puternica. Eu nu sunt ingrijorat, nu m-am gandit sa renunt la Rio pentru asta", a spus Horia Tecau.

"Dupa numeroase discutii cu medici si familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu imi pot cladi una proprie, dupa incheirea carierei in tenis.

Minoca Pop, director al Spitalului de Urgente Oftalmologice, a declarat pentru ziarulring.ro: "De ce crede cineva ca toti sint naivi? Virusul Zika e un motiv de a nu merge la Olimpiada?! Ca sa nu mai vorbim ca o medalie olimpica e ceva maret pentru orice sportiv si pentru tara! Desigur, daca exista capacitatea fizica si sufleteasca de a se ajunge la asa o performanta!", a comentat Monica Pop. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro