Simona Halep ajunge pe masa de operatie. Va lipsi o perioada lunga din tenis si va iesi din fruntea topului WTA

Simona Halep ajunge pe masa de operatie. Va lipsi o perioada lunga din tenis si va iesi din fruntea topului WTA

In plus, ea va lipsi de la o serie de turnee importante, intre care si Indian Wells, unde este detinatoarea trofeului, ceea ce ii va aduce o scadere drastica a numarului de puncte din clasamentul WTA si implicit a pozitiei din aceasta ierarhie.

acum 101 luni (24 Jan 2016)

"A avut o perioada critica, de oboseala si a navalit peste ea si raceala..si problema cu tendonul. A avut probleme si la stomac, acum si cu urechea...Are o deviatie de sept si trebuie sa se opereze cat de curand. Ea a tras de ea, pentru ca asa este Simona, vrea sa faca totul, dar pana la urma oboseala isi spune cuvantul si mai ales ca au fost si accidentarile care au fost...Deviatia de sept nu e foarte grava, dar oricum necesita un timp mai lung. Cam o luna, o luna si jumatate trebuie sa faca repaus total pentru a-si reveni complet", a precizat Stere Halep la Dolce Sport.

Daca se va opera in perioada urmatoare, ea va rata meciul Romaniei din Fed Cup, impotriva Cehiei, programat pe 6 si 7 februarie. In plus, ea va lipsi de la o serie de turnee importante, intre care si Indian Wells, unde este detinatoarea trofeului, ceea ce ii va aduce o scadere drastica a numarului de puncte din clasamentul WTA si implicit a pozitiei din aceasta ierarhie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro