Simona Halep a plecat spre Indian Wells! "Acesta e singurul lucru la care visez"

Simona Halep a plecat spre Indian Wells!

VIDEO Lipsta totala de fair-play sau "blat" la pariuri: o jucatoare s-a retras la 5-0 si 40-0 pentru adversara ei in setul decisiv VIDEO A scapat milimetric de descalificare dupa ce a aruncat cu racheta spre copilul de mingi!

acum 35 luni (28 Feb 2018)

Halep a plecat in aceasta dimineata spre SUA si spune ca este pregatita pentru a aborda turneul cu mare incredere. Nu am avut dureri deloc, insa va trebui sa vad cum e la meci, acolo este mult mai dificil. A fost o perioada buna si sunt bucuroasa ca am luat decizia de a sta acasa un pic", a declarat Halep pentru Digi Sport la plecarea din Romania.

"Din punct de vedere al rezultatului nu am asteptari foarte mari, nu m-am antrenat deloc de cand am terminat la Doha, nici inainte de Doha prea mult, dar am incredere ca jocul este acolo, il simt foarte bine, ma simt bine pe teren. Obiectivul meu este sa joc asa cum am jucat la inceput de an, nu rezultatul. Imi doresc sa fiu 100% pe teren, este singurul lucru la care visez in momentul asta si sa pot sa joc tenis, atat", a mai spus constanteanca.

VIDEO Lipsta totala de fair-play sau "blat" la pariuri: o jucatoare s-a retras la 5-0 si 40-0 pentru adversara ei in setul decisiv

VIDEO A scapat milimetric de descalificare dupa ce a aruncat cu racheta spre copilul de mingi! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro