Simona Halep a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni: "Am fost cu mintea in alta parte"

Simona Halep a dezvaluit cauzele esecurilor din ultimele luni:

Intr-un interviu acordat WTA, ea a dezvaluit ca momentele grele din familia ei si oboseala psihica au impiedicat-o sa-si pastreze evolutiile bune pe care le-a avut in prima parte a sezonului 2015. Unde poate fi vazut meciul Halep si-a petrecut vacanta mutandu-se intr-un nou apartament la Bucuresti si intalnindu-se cu familia si cu pritenii in Capitala si in orasul ei natal, Constanta.

acum 105 luni (12 Aug 2015)

Intr-un interviu acordat WTA, ea a dezvaluit ca momentele grele din familia ei si oboseala psihica au impiedicat-o sa-si pastreze evolutiile bune pe care le-a avut in prima parte a sezonului 2015.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells si la Miami. Am avut momente grele in familia mea atunci si cred ca am fost obosita apoi. Nu mi-am dat seama ca jucam cu puterea interioara si nu cu mintea, pentru ca mintea mea era altundeva. Asa ca dupa Wimbledon am spus ", a declarat Halep, referindu-se la sinuciderea varului ei, Nicia Arghir, la varsta de 29 de ani.

Romanca spune ca a depasit perioada dificila si se simte bine acum: "Pot sa spun ca ma simt bine acum. Spuneam inainte ca nu ma duc in Romania, dar am petrecut toate cele patru saptamani in Romania pentru ca imi place acolo si ma simt bine." Unde poate fi vazut meciul

Halep si-a petrecut vacanta mutandu-se intr-un nou apartament la Bucuresti si intalnindu-se cu familia si cu pritenii in Capitala si in orasul ei natal, Constanta. Ea spune ca nu ii place sa mearga in cluburi de noapte, deoarece sunt prea zgomotoase si activitatea acestora incepe prea tarziu din punctul ei de vedere. La noi, cluburile de noapte se deschid la ora 01.00.

Simona Halep se va pregati in aceasta luna, in timpul turneelor de pe continentul nord-american, cu australianul Darren Cahill, in cadrul programului adidas de dezvoltare a jucatorilor. Am nevoie de meciuri si am nevoie de incredere, dar aceasta incredere o capat castigand. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro