Simona Halep a cucerit China! Romanca a castigat turneul de la Shenzen si primul ei trofeu WTA din 2015

Simona Halep a cucerit China! Romanca a castigat turneul de la Shenzen si primul ei trofeu WTA din 2015

111.000 de dolari si 280 de puncte WTA va primi Halep pentru castigarea turneului de la Shenzen 9 trofee a castigat Halep in cariera ei, in circuitul WTA Apia Internationa Sydney este urmatorul turneu WTA la care va participa Halep, intre 11 si 17 ianuarie Din China, Halep pleaca in Australia: vezi pe cine va intalni ea la Sydney

acum 112 luni (10 Jan 2015)

Finala turneului de la Shenzen nu a avut, practic, istoric. Loviturile de rever, cele cu forehand-ul si serviciul precis au fost atuurile Simonei, care i-au adus primul titlu din 2015.

S-a terminat 6-2, 6-2, un scor care reflecta exact realitatea din teren, inregistrat la capatul unei partide care a durat doar o ora si patru minute. Pentru Halep urmeaza acum un turneul de categorie Premier, la Sydeny, unde e favorita nr.

Festivitatea de premiere la Shenzen a fost facuta de Na Li, fosta jucatoare WTA, care s-a retras anul trecut din tenis. Halep a primit trofeul din mana castigatoarei de anul trecut a Openului Australiei, la care aspira cu ardoare si jucatoarea noastra. Multumesc tuturor celor care au venit sa ma sprijine la acest turneu. Vreau sa iau fiecare turneu in parte si sa joc bine si la Openul Australiei", a spus Simona Halep imediat dupa incheierea finalei.

"Vreau sa multumesc romanilor care au venit sa ma vada aici, vreau sa multumesc organizatorilor, echipei mele si tuturor celor care m-au sustinut. Azi ai fost prea puternica pentru mine", a recunoscut invinsa din finala de la Shenzen, Timea Bacsinszky.

111.000 de dolari si 280 de puncte WTA va primi Halep pentru castigarea turneului de la Shenzen

9 trofee a castigat Halep in cariera ei, in circuitul WTA

Apia Internationa Sydney este urmatorul turneu WTA la care va participa Halep, intre 11 si 17 ianuarie

Din China, Halep pleaca in Australia: vezi pe cine va intalni ea la Sydney ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro