Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat dezamagita de faptul ca a parasit turneul WTA de la Dubai in optimile de finala, dar in acelasi timp este multumita de forma sa fizica, desi este criticata destul de aspru de voci importante ale tenisului. Lucrurile nu au fost deloc conform planurilor pentru Simona Halep", a declarat Chris Bradnam, potrivit Mediafax Simona Halep a avut un inceput de an foarte slab, ea motivand rezultatele nu tocmai bune de la Sydney si alte turnee mai mici prin problemele de sanatate "Poate ca ar fi fost mai bine daca nu participam la aceste prime turnee, pentru ca am avut un virus la stomac, dar am crezut ca imi va fi usor.

acum 82 luni (18 Feb 2016)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat dezamagita de faptul ca a parasit turneul WTA de la Dubai in optimile de finala, dar in acelasi timp este multumita de forma sa fizica, desi este criticata destul de aspru de voci importante ale tenisului. Am avut minge de set, dar nu am putut incheia si am pierdut din incredere, iar apoi totul s-a terminat. Cred ca am jucat bine, am fost destul de agresiva, dar ea a jucat foarte bine, a revenit'', a declarat Simona Halep, citata de site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep s-a referit si la vreme instabila, care a perturbat buna desfasurare a partidei, amanata circa doua ore din cauza ploii si intrerupta dupa trei ghemuri pentru uscare unei portiuni de teren: ''E dificil, dar e pentru toata lumea la fel. Pe de alta parte, Colm McLoughlin, vicepresedintele turneului din Dubai, a apreciat ca a fost o mare placere sa vada un meci magnific. "Amandoua au jucat un tenis de inalt nivel si o felicit pe Ana pentru al cincilea sau sfert de finala la Dubai. Pe langa Halep si Muguruza, nici alti capi de serie nu au putut merge mai departe saptamana aceasta, aratand cat de disputat este fiecare meci la acest turneu'', precizat oficialul. Totusi, romanca care nu a reusit sa-si apere trofeul castigat anul trecut si a coborat pe locul patru in clasamentul WTA, fiind depasita de Radwanska. Prestatia Simonei de la Dubai a fost aspru criticata de specialistii in tenis. Chris Bradnam, fost tenismen britanic, actualmente analist al postului BT Sports, s-a aratat dezamagit de evolutia romancei.

"Cand esti intr-o stare de spirit nepotrivita, n-ai cum sa castigi. Daca nu reuseste sa se bucure de ceea ce face, e dificil sa castige. Presiunea si-a spus si de aceasta data cuvantul asupra ei. Lucrurile nu au fost deloc conform planurilor pentru Simona Halep", a declarat Chris Bradnam, potrivit Mediafax

Simona Halep a avut un inceput de an foarte slab, ea motivand rezultatele nu tocmai bune de la Sydney si alte tu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro