Simona Halep a anuntat unde va debuta in 2018. Ce ascunde decizia luata de cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep n-are de aparat decat 30 de puncte la Shenzhen, un avantaj care-i confera securizarea locului 1 WTA, in conditiile in care diferenta dintre ea si Garbine Muguruza, a doua clasata, este de 40 de puncte.

acum 31 luni (30 Oct 2017)

Simona nu va mai juca niciun turneu dupa Singapore si va pleca sa se relaxeze o perioada, dupa care, probabil in decembrie, va incepe pregatirea pentru 2018. Ea nu va repeta experienta de anul trecut, cand a plecat in Australia, pentru a se pregati acolo, socotind ca astfel se va adapta mai usor conditiilor de la Australian Open.

Halep se va pregati in tara si pana la Grand Slamul de la Melbourne va juca doar la turneul de la Shenzhen, unde a fost si anul trecut.

Simona Halep n-are de aparat decat 30 de puncte la Shenzhen, un avantaj care-i confera securizarea locului 1 WTA, in conditiile in care diferenta dintre ea si Garbine Muguruza, a doua clasata, este de 40 de puncte. In prima saptamana din 2018 ea trebuie sa apere 60 de puncte obtinute la Auckland, ar in cea de-a doua 100 de puncte castigate la Sydney.

Asadar, Simona are sanse destul de mici sa piarda locul 1 mondial pana pe 15 ianuarie cand incepe Australian Open, astfel ca nu are sens sa-si incarce programul, tintind potul cel mare, adica primul Grand Slam din 2018, unde, de asemenea, n-are de aparat mare lucru, anul trecut iesind in turul I si adjudecandu-si numai 10 puncte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro