Simona Halep a abandonat turneul de la Washington invocand caldura sufocanta

Jucatoarea Simona Halep a abandonat, vineri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, desi era principala favorita a acestuia, informeaza Agerpres. Halep, care va primi un cec de 6.200 de dolari si 60 de puncte WTA, are 3-2 in meciurile directe cu Makarova.

acum 76 luni (5 Aug 2017)

Jucatoarea Simona Halep a abandonat, vineri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, desi era principala favorita a acestuia, informeaza Agerpres.

Halep a abandonat vineri, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul sapte.

Romanca a inceput foarte bine meciul si a condus-o pe Makarova (29 ani, 58 WTA) cu 4-0 in primul set, rusoaica a incercat o revenire (4-2), dar Halep a incheiat setul cu 6-2.

In actul secund, Makarova a castigat primul ghem, Halep a egalat si apoi a trecut in avantaj (2-1), dar jocul sau s-a rupt din acel moment, a gresit tot mai mult si Makarova a luat patru ghemuri la rand (2-5), adjudecandu-si setul cu 6-3.

Halep, care va primi un cec de 6.200 de dolari si 60 de puncte WTA, are 3-2 in meciurile directe cu Makarova.

De remarcat ca Simona Halep, principala favorita a turneului, a fost programata de organizatori de fiecare data la orele pranzului, pe o caldura foarte mare, iar in cele din urma efectele acesteia s-au facut simtite.

Tot vineri, in sferturile probei de dublu, perechea romano-uzbeka Patricia Tig/Nighina Abduraimova a abandonat la scorul de 6-2, 1-0 pentru cuplul Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA). Tig si Abduraimova vor primi un cec de 1.820 dolari si 60 de puncte WTA. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro